Сергій ЧОБОТЕНКО: «Тренер нас налаштовував на бій»

Сергій ЧОБОТЕНКО: «Тренер нас налаштовував на бій»

- Хороший матч, нам протистояла швидка, масивна команда. Тренер нас попереджав, що буде бій, і хто виграє цей бій, той переможе в матчі. Ми забезпечили собі комфортний рахунок у першому таймі, а в другому трошки розслабилися та пропустили такі безглузді голи.

- Ви занадто рано повірили в перемогу?

- Можливо, трохи підсіли. Деякі наші гравці виступають за команди U-19, U-21. Уже кінець сезону, й деякі були втомленими.

- Наприкінці гри «Динамо» відверто тягнуло час, такою була тренерська установка?

- Це вже була наша імпровізація. Наприкінці гри всі вже трохи підсіли, до того ж у нас вилучили гравця, тому потрібно було трохи потягнути час.

- Перемігши в усіх матчах, ви відчуваєте, що вже переросли рівень U-17?

- Не сказав би, що переросли. У нас були гідні суперники, просто перед нами стояло завдання – вигравати в кожному матчі, й ми з цим завданням впоралися. Кожен гравець поставив перед собою мету перемогти в усіх іграх.

- Головна тактична особливість вашої команди – постійно грати першим номером?

- Так. Із перших хвилин нам потрібно було пресингувати та якомога швидше забити гол. Ось у чому полягала наше завдання на кожну гру.

- Чи ти готовий зробити крок уперед у клубній ієрархії київського «Динамо»?

- Ну звичайно! Сподіваємося на довіру тренера. Якщо вона буде, то й ми не підведемо. Будемо намагатися потрапити до «Динамо» U-19, U-21, а потім і до першої команди.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер