Сергій КОВАЛЕЦЬ: «Дуже цікаво відкривати нові імена»

Сергій КОВАЛЕЦЬ: «Дуже цікаво відкривати нові імена»

- Фінальний матч видався дуже інтригуючим та показав, що в нас є чудова, талановита молодь. Ми побачили, що гравці не лише бігають, але й думають на футбольному полі. Це дуже важливо для сучасного розвитку гравців.

Голи у виконанні динамівців були забиті дуже красиві, всі з дальньої відстані. Такі голи стали б прикрасою будь-якого турніру. Проте я хотів би відзначити саму змістовність гри, яка була дуже інтелектуальною та тактичною. Тобто я хотів би відзначити тренерів обох команд.

Звичайно, маючи гандикап 3:0, «Динамо» грало вже за рахунком. Але «Карпати», як завжди, показали характер та могли навіть звести матч до нічиєї.

Я впевнений, що вболівальники, яких сьогодні доволі багато зібралося на стадіоні ім. Баннікова, отримали задоволення від гри.

- Чи взяли ви когось із цих гравців «на олівець»?

- Звичайно, на матчі були присутні всі тренери молодіжних та юнацьких збірних, у тому числі Олег Володимирович Кузнецов, який тренує саме футболістів 1997 року народження. Звичайно, ми взяли гравців на замітку, але більшість ми вже знаємо та слідкуємо за ними. Дуже цікаво відкривати нові імена, й у цьому контексті ми побачили сьогодні футболістів, які ще не грали за збірні, але будуть запрошені. 

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер