ФК «Олександрія» – «Динамо»: експертна думка

ФК «Олександрія» – «Динамо»: експертна думка

- Кубкові матчі цікаві тим, що навіть команда об'єктивно слабша й нижча за статусом може вийти до півфіналу, фіналу або навіть виграти турнір. Тож ці матчі спочатку дуже цікаві і за напруженням, і за інтригою. Коли казати конкретно про «Олександрію», то це команда з характером. Ще з часів Миколи Лавренка це дуже бойовитий колектив, який завжди давав бій грандам. Тому чекаємо цікавих матчів.

- Чи сильно вплине на матч моральний стан гравців «Динамо» після поразки від «Манчестер Сіті»?

- У «Динамо» є два склади футболістів. Звичайно, після невдачі в Лізі чемпіонів психологічний стан гравців не найкращий, але команда буде грати перед своїми вболівальниками. Вважаю, перша зустріч із «Манчестер Сіті» пройшла на хорошому рівні, а «Динамо» в цей час року й на даному етапі виглядало добре.

- Як ставитеся до того, що виїзна та домашня гра з олександрійцями помінялися місцями, й перший поєдинок кияни проведуть вдома?

- Це не має жодного значення. Вважаю, це правильне рішення через те, що умови на «Олімпійському» зараз кращі. У будь-якому випадку, кожна з команд зіграє один матч удома та один на виїзді, тож усі в однакових умовах. Яка різниця, в якій черговості пройдуть ці зустрічі? Буде інтрига, прийде багато вболівальників – це головне.

- На попередньому етапі «Олександрія» пройшла кіровоградську «Зірку», взимку провела збори в Туреччині. Як, на ваш погляд, готова ця команда?

- Одне можу сказати напевно – легкої прогулянки у «Динамо» не буде, особливо з огляду на те, що тренерський штаб на чолі з Володимиром Шараном, напевно, добре підготував команду. Матчі «Олександрії» із «Зіркою» на попередній стадії Кубка були дуже хорошого рівня, для «Динамо» це протистояння загалом також буде непростим. Прогнозую дуже багато боротьби, гри на характері – з цим у олександрійців проблем немає. У них є свої вболівальники, свій стадіон, Будинок футболу, хороші умови, яких я побажав би всім командам. Приємно, що в клубі немає заборгованостей перед тренерським штабом та футболістами, виконуються всі умови контрактів, команда має можливість проводити збори в Туреччині, грати з хорошими суперниками в чудових умовах. Команда є однією з найстабільніших в усіх аспектах.

Повну версію інтерв’ю із Сергієм Ковальцем читайте в передматчевій програмі до матчу «Олександрія» – «Динамо».

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер