Сергій Ковалець: «Усі гравці показали себе з хорошого боку»

Сергій Ковалець: «Усі гравці показали себе з хорошого боку»

- Важливо, що хлопці грали із задоволенням. Так, були помилки, й у деяких моментах потрібно працювати над надійністю, але дуже важливо, що всі викликані на цей збір гравці показали себе з хорошого боку. Взагалі, і перший, і другий тайми сьогодні були хорошими, як у виконанні збірної України, так і команди «Оболонь». Вийшов хороший спаринг, тренерський штаб отримав хорошу інформацію.

- Була проведена значна ротація, чи визначилися ви вже з кістяком команди перед відбірковими матчами?

- Ви знаєте, що з трьох команд нам потрібно зробити одну. Часу мало. Добре, що ми змогли провести два збори по два дні, зіграти з «Динамо-2» та «Оболонню». Звичайно, є інформація, й найближчого четверга буде готовий список гравців, які готуватимуться до відбіркового матчу з Македонією та товариського з Данією. Наступного разу ми зберемося 31-го серпня, у понеділок, після туру чемпіонату України. А 4-го вересня вилітаємо до Македонії, 5-го гра. Потім повертаємося, 8-го числа граємо з Данією, а 9-го гравці вирушають до  розташування своїх клубів. Тож на підготовку в нас лише три дні, можна сказати, гратимемо майже з листа, адже тим складом, що хотіли, так і не зіграли. Але, повторюся, дуже важливо, що хлопці й задоволення отримували, й грали розумно. Будемо сподіватися на їхній інтелект, що розуміння гри буде на високому рівні, адже ви бачите, що таким складом ми не зіграли жодного міжнародного матчу. Є велика група футболістів 1995-1996-го років народження, які виступали на чемпіонаті світу, чемпіонаті Європи, у них є досвід футболу європейського рівня. Хочу побажати їм успіхів у своїх клубах, і щоб, приїжджаючи до збірної, вони показували свої найкращі якості. Сподіваємося, що нам усе вдасться.

- Більшість ваших підопічних мають постійну ігрову практику у своїх клубах, але є й такі, хто не завжди виходить на поле у стартовому складі, але ви розгледіли в них потенціал...

- Звичайно. Ми завжди кажемо, що молодіжна збірна, яка є зараз, – основна. Та, яка збереться 31-го серпня, – теж основна. Є велика група гравців, яким довіряють у клубах, які грають у дублюючих складах, але все залежить від них. Шанс грати у збірній завжди буде у кожного. Дуже важливо, щоб вони показували навіть у таких матчах, як сьогодні, себе з найкращого боку.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер