Сергій ПРОЦЮК: «На полі була команда, єдиний колектив»

Сергій ПРОЦЮК: «На полі була команда, єдиний колектив»

- Хлопці виконали установку на гру, зіграли надійно в обороні, агресивно в атаці та не поступилися в боротьбі. Ось три складові, які зіграли головну роль у нашій перемозі. Ви бачили, хлопці старалися. Враховуючи те, на якому місці ми перебуваємо, це була дуже важлива гра для нас, і хлопці підійшли до неї з усією відповідальністю. Свою роль сьогодні зіграли й дальні удари – Яремчук та Цибульник забили з дальніх дистанцій. Плюс, кілька моментів ми ще не реалізували, але, в усякому разі, на полі було видно команду, єдиний колектив, який дихав однією метою.

- Чи можна вважати рахунок несподіваним?

- Якщо брати до уваги рахунок, наша перевага здається повною, але ви бачили, як здобувалася перемога – за допомогою старання, вміння та реалізації гольових моментів, яка виходить на перше місце. Цей компонент не вдавався нам раніше. Незважаючи на великий рахунок, гра була безкомпромісною та принциповою.

- Що з Бадрі Акубардія?

- Будемо сподіватися, там немає перелому, швидше за все, пошкоджені зв'язки. Дослідження МРТ покаже більш точно. Спочатку ми думали, що перелом, але лікарі, начебто, не підтвердили цього. Будемо сподіватися на краще, адже найголовніше – це здоров'я наших футболістів.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер