Сергій ПРОЦЮК: «Те, що ми просили хлопців, не склалося»

Сергій ПРОЦЮК: «Те, що ми просили хлопців, не склалося»

- 0:0 на табло, й, на жаль, нульова гра в нашому виконанні. Те, що ми просили хлопців, не склалося. Без контролю м'яча, без хорошого початку атак створити щось попереду дуже важко. Сьогодні ми зайвий раз переконалися, що з командою, яка відходить до центральної зони, не дає нам простору, відразу відчуваємо проблеми у створенні гольових моментів та конструктивних дій. Тому гра з нашого боку не вдалася. Але разом із тим потрібно бути об'єктивними – все ж таки, з огляду на зміст, ми здобули очко. Єдине – можна похвалити хлопців за самовіддачу, за те, що вони боролися до кінця. Можна відзначити хіба що Волинця, який зіграв надійно у воротах.

- Як надовго випав Дмитро Рижук?

- У нього застуда, вірусна інфекція, була температура. Але ми сподіваємося, що до найближчої гри він уже буде готовий.

- У другому таймі ви знову спробували Яремчука в центрі півзахисту, але наприкінці матчу його замінили. Роману не вистачило фізики?

- Яремчук у центрі поля виконав великий обсяг роботи. Він молодий хлопець, 1995-го року народження, і йому, справді, просто не вистачило сил. Суперник зробив заміни, які підсилили їхню гру попереду та в середині. Скільки міг, Рома терпів.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер