Сергій ПРОЦЮК: «Вийшло два різних тайми»

Сергій ПРОЦЮК: «Вийшло два різних тайми»

- Ми задоволені, в першу чергу, результатом, тим, що перемогли та здобули три очки. Якщо брати гру загалом, вийшло два різних тайми в плані змісту. До перерви ми повністю контролювали гру, створювали моменти, лише наприкінці кілька разів дозволили супернику зіграти на контратаках. У другому таймі була вже більш рівна гра, позаду зіграли з позиційними помилками, розладналися командні дії через те, що не було першого пасу, з'явилася якась невпевненість...

- Ви сьогодні не могли розраховувати на двох центральних захисників Браткова та Рижука. Це відчутна втрата?

- Я не скажу, що Азацький та Лухтанов випали, але якщо порівнювати попередню гру в Охтирці, де вони діяли разом, та сьогоднішню, то в другому таймі вони зіграли з більш грубими позиційними помилками. Хоча в першому таймі претензій до лінії оборони не було. До всіх є питання, до тієї ж атаки стосовно реалізації, зокрема, до Хобленка. Ну, Олег Маїк вийшов, мав уже в першому моменті забивати. Добре, що пізніше реабілітувався, забив другий м'яч та зняв напругу. Позначається ще молодість хлопців, десь погода вплинула, все ж таки третя година дня, й незважаючи на те, що вже вересень, було спекотно. На даний момент для нас головне, що є результат, але ми відштовхуємося, в першу чергу, від змісту гри, щоб молоді хлопці прогресували. Навіть коли футболіст робить помилку, ми закликаємо, щоб він її відразу забув та діяв так, як каже тренер, як ми вимагаємо. Без першого пасу та контролю м'яча не буде комбінаційного футболу. Без цього створювати моменти проблематично.

- Збоку здалося, що команда спокійно та впевнено діє за рахунком. Значить, це була не впевненість, а самовпевненість?

- Ні, ми однозначно незадоволені змістом другого тайму. Він дуже сильно відрізнявся від першого в ігровому плані.

- Питання стосувалося психології...

- Будемо розбиратися. Наприклад, той же Чорноморець помилився в середині тайму та хвилею пішла невпевненість, як по ланцюжку: другий помилився, третій, і вже загальна невпевненість позаду. Якщо наведено лад в обороні, то легше й нападникам. А якщо з'являється момент біля наших воріт, то невпевнено почувається вся команда.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер