Сергій РЕБРОВ: «За підтримки глядачів будемо більше атакувати» (+ ВІДЕО)

Сергій РЕБРОВ: «За підтримки глядачів будемо більше атакувати» (+ ВІДЕО)

- Чи збираєтеся ви якось по-іншому грати проти «Евертона» порівняно з першим матчем?

- Звичайно, ми маємо грати дещо по-іншому. Завтра буде інша гра, з підтримкою наших глядачів, тому ми будемо більше атакувати.

- Чи буде хтось персонально грати проти Лукаку?

- Звичайно, Лукаку є дуже сильним гравцем, але «Евертон» – це не лише один Лукаку. Команда загалом дуже сильна в атаці.

- Чи всі гравці готові до завтрашньої гри?

- На жаль, травмований Ленс. У нього ушкодження, через яке він не гратиме мінімум два тижні. З іншими все гаразд, ви самі побачите, хто буде тренуватися. Невелика травма у Віди, але я сподіваюся, що все буде гаразд.

- Із поверненням Бейнса лівий фланг «Евертон» стає ще сильнішим. Це значить, що на Ярмоленка лягає додаткове навантаження?

- По-перше, Бейнс зіграв лише першу гру на вихідних, і я не впевнений, чи буде він грати завтра. Стандарти, які виконував Гербатт у першому матчі, були дуже небезпечними – у нього дуже сильні подачі як зі штрафних ударів, так і з кутових. Але я не думаю, що стандартні положення будуть менш небезпечними, якщо він не буде грати завтра.

- Хачеріді зіграв проти «Іллічівця». Наскільки ви задоволені його грою й яка вірогідність, що він вийде завтра на поле?

- Шанс вийти на поле є у всіх футболістів, які задіяні в тренувальному процесі. Звичайно, якщо ми зіграли «на нуль», то я можу бути задоволеним його грою в останньому матчі.

- Чи відомо, в якому стані газон «Олімпійського»?

- Думаю, якщо він стане кращим, то ненабагато. Аби він став кардинально кращим, напевно, потрібно його замінити. Зараз же немає часу й можливості цього зробити… Але я не знаю, чому стільки розмов про газон «Олімпійського». Ми маємо будувати свою гру, враховуючи стан газону, й будемо старатися це робити. Нічого страшного в цьому я не бачу.

* Фото А.Лукацький

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер