Сергій РЕБРОВ: «Бачу по очах хлопців, що вони налаштовані битися за перемогу»

Сергій РЕБРОВ:  «Бачу по очах хлопців, що вони налаштовані битися за перемогу»

- Чи вдалося після матчу з «Шахтарем» відновити футболістів, у першу чергу в психологічному плані?

- Сподіваюся на це. Принаймні, ми все зробили для цього. Вказали гравцям на помилки, яких припустилися, проаналізували їх. Розуміємо важливість майбутнього матчу. Добре, що в нас доля така – немає великої перерви, аби підготуватися до конкретного матчу, а є три дні, за які потрібно забути попередній матч та налаштуватися на наступний. Сподіваюся, що завтра хлопці вийдуть із зовсім іншим настроєм – не таким, який був у грі з «Шахтарем», коли на полі не було команди. Бачу по очах хлопців, що вони налаштовані битися за перемогу. Який більший подразник може бути, ніж «Шахтар» та «Челсі»? Сподіваюся, що матч із «гірниками» залишився в минулому й футболісти вже переключилися на інший турнір.

- Чи встигнув відновитися Сергій Рибалка? Чи є якісь інші кадрові проблеми?

- Зараз Сергій вийде на тренування, й ви подивитеся, наскільки він встигнув відновитися. Останні дні лише він не тренувався в загальній групі – всі інші здорові та рвуться в бій. Зараз у нас великий вибір футболістів, і присутній головний біль, кого включити до складу на завтрашню гру. Але це приємний головний біль.

- Жозе Моуріньо сказав, що «Динамо» не схоже на жодну з команд англійської Прем’єр-ліги. А що ви думаєте з цього приводу, адже ви не з чуток знайомі з англійським футболом?

- Найголовніше в англійському футболі – це інтенсивність гри. Там не дозволяють думати на полі, адже футболіста, який приймає м’яча, відразу накривають. Це притаманне всім англійським командам, у тому числі й «Челсі». Ми також прагнемо до цього, намагаємося зберегти інтенсивність, темп гри, але не завжди вдається. «Челсі» це вдається непогано, але англійська Прем’єр-ліга – це такий турнір, де ти не можеш передбачити, що буде завтра. Хто міг сказати, що «Челсі» перебуватиме на 11-му місці, а зовсім нещодавно – й узагалі на 16-му… Звичайно, ми проаналізували матчі «Челсі», у суперника багато сильних якостей, але присутні й проблеми. Сподіваємося, завтра нам вдасться скористатися з них.

- Дієго Коста – відомий провокатор, а Євген Хачеріді легко піддається на провокації.  У зв’язку з цим, чи проводилися індивідуальні бесіди з цим футболістом?

- Звичайно, ми звернули на це увагу. Весь світ знає про ці провокації, й увесь світ піддається на них. Сподіваюся, завтра цього не буде. Усі хлопці розуміють, що важливо дограти матч у повному складі, оскільки втрата одного гравця в матчі рівня Ліги чемпіонів може дорого коштувати. Сподіваюся, що всі футболісти, не лише Хачеріді, серйозно поставляться до завтрашнього матчу, адже минулого року в Лізі Європи також було достатньо провокацій. Сподіваюся, що завтра за підтримки наших уболівальників хлопці відчуватимуть ступінь відповідальність, яка покладена на них, та не будуть думати про провокації та піддаватися на них.

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер