Сергій РЕБРОВ: «Було важливо зміцнити саме лінію оборони»

Сергій РЕБРОВ: «Було важливо зміцнити саме лінію оборони»

- Чому під час зимової перерви «Динамо» придбало двох захисників, а не гравців атакуючого плану?

- Тому що в першому колі чемпіонату ми пропустили доволі багато м'ячів - більше, ніж раніше. Тож зараз було важливо зміцнити саме лінію оборони, але робота триває, ми переглядаємо гравців і на інші позиції.

- Кадар приїхав трохи пізніше, наскільки він уже готовий та розуміє, що ви від нього вимагаєте?

- Він уже провів достатньо тренувань, і з кожним наступним покращує розуміння, як і Пантич. Сподіваюся, ці гравці своєю роботою покажуть свою здатність грати в київському «Динамо».

- Гладкий попрощався з командою? Він іде?

- Так, Олександр іде в оренду грати в «Карпатах», наскільки я знаю.

- Наскільки молоді хлопці - Артем Бєсєдін, Роман Яремчук - готові взяти на себе відповідальність в атаці?

- Мої критерії незмінні: футболісти доводять своє право грати в основному складі роботою в тренуваннях та іграх. Надалі все залежить лише від них. Я бачу в них потенціал - вони працюють, віддають багато сил і, будемо сподіватися, в майбутньому також будуть приносити користь команді.

- Захисники з молодіжного складу ще не доросли до основної команди «Динамо»? Чи вже хтось є на підході?

- Багато хто на підході, ми на них сподіваємося. Важливо, щоб гравці переходили від якогось рівня до наступного. Не можна півкоманди U-19 кидати в першу команду, нібито вони вже доросли, й потрібно всіх змінювати на молодь. Зараз вони перейшли на наступний рівень - у U-21. У дублі ми будемо за ними уважно стежити, й якщо хтось із гравців буде на 100% готовий грати, ми будемо бачити передумови для цього, будемо давати шанс. Звичайно, ми залучаємо гравців U-19 та U-21 до тренувань із основою, вони постійно перебувають під нашим наглядом. Сподіваємося, вони якомога швидше з'являться в першій команді.

- Перехід Мораеса до китайського клубу - це шанс для молодих нападників?

- Це шанс і для Мораеса, все ж таки, він іде поки в оренду, й ми сподіваємося, що цей гравець повернеться. Подивимося, що буде далі, але зараз він пропускає половину чемпіонату через дискваліфікацію, а йому, звичайно ж, потрібна ігрова практика. Такі пропозиції, як із Китаю, вигідні і для клубу, і для гравця. Ми її прийняли, тому що зараз на цю позицію у нас є хороша конкуренція. Мораес - хороший, якісний футболіст, завжди був професіоналом та все робив для команди. Ми вдячні йому за той час, який він тут провів.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер