Сергій РЕБРОВ: «Завжди складно розкривати таку насичену оборону»

Сергій РЕБРОВ: «Завжди складно розкривати таку насичену оборону»

- Була важка гра, завжди складно розкривати таку насичену оборону. Напевно, «Дніпро» обрав єдино правильну тактику – грати компактно в обороні та діяти на контратаках. У першому таймі вони мали достатньо можливостей відкрити рахунок. Добре, що після перерви ми трохи перелаштувалися, почали створювати моменти, в результаті чого забили м'яч. Могли відзначитися ще раз, але не варто забувати, що всі команди, які приїжджають до Києва, незалежно від віку та досвіду, грають дійсно організовано. Повторюся, розкривати таку оборону непросто. Найважливіше, що ми завоювали сьогодні три очки.

- Уже відомо, що з Відою?

- Начебто, струс мозку, але його в роздягальні не було – відвезли до лікарні. Сказали, що зіткнення було жорстким. Добре, що він повернувся на поле, але потім йому стало зле. Звичайно, це дуже неприємний епізод.

- У «Динамо» зараз проблематична ситуація в обороні, чи не збираєтеся у зв'язку з цим придбати ще одного захисника? І що з Хачеріді, який уже другу гру перебуває поза заявкою команди?

- Я би із задоволенням узяв захисника, й не лише захисника, але, на жаль, зараз немає такої можливості. Хачеріді відновлюється, у нього також серйозна травма – проблеми зі спиною та коліном. Женя лікується й, сподіваюся, якнайскоріше повернеться до ладу.

- Здалося, ви награвали Ярмоленко на позиції нападника. Ви будете продовжувати це робити й надалі?

- Подивимося, іноді ситуація на полі змушує висунути Ярмоленка на місце форварда.

- Коли очікується вихід на поле Гусєва та Кравця?

- У «Динамо» є хороша, здорова конкуренція. Гусєв пропустив усі збори, почав тренуватися лише три тижні тому. Ті футболісти, які працювали з нами в Австрії, зараз перебувають у формі та в хороших фізичних кондиціях. Вони виходять на поле й доводять це. Коли Олег набере форму, він обов'язково вийде на поле, так само, як і Артем Кравець, і всі інші футболісти, які приїхали пізніше з відпустки.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер