Сергій РЕБРОВ: «Рахунок сьогодні – по грі»

Сергій РЕБРОВ: «Рахунок сьогодні – по грі»

- Із нічийним результатом «Динамо» можна привітати?

- Напевно. Хлопці старалися та усвідомлювали важливість гри. Вона була не за шість очок, а за чемпіонство. Обидві команди старалися. Ми грали на контратаках та мали моменти. Гадаю, гра сподобалася глядачам.

- Після серії важких ігор, наскільки вам вдалося вивести команду на належний фізичний рівень?

- Ви бачили, сьогодні дійсно всі старалися в обороні. Для нас важливо було компактно та грамотно зіграти в захисті, потенціал «Шахтаря» в атаці мало кому вдалося стримувати. Гадаю, за винятком деяких моментів, ми з цим впоралися. Рахунок сьогодні – по грі.

- «Динамо» витримало весь матч, а наприкінці навіть спробувало фінальний штурм організувати...

- Складно сказати, як витримали, перебуваючи під час матчу біля поля, в мене ще немає жодних (статистичних) даних. Вдячний хлопцям у середині поля, які особливо грали. Рибалка, Беланда, Сидорчук, Буяльський, який вийшов на заміну, вони робили те, що від них вимагалося. Їхній обсяг роботи був величезним.

- Як позначилася на ході поєдинку димова завіса, через яку було зупинено гру?

- Хлопці заспокоїлися. Таке нервове напруження, адже, повторюся, гра була не за шість очок, а за чемпіонство. Важливо, що сьогодні нікого не вилучили. Грали гідно, точилася запекла боротьба, без грубощів та провокацій.

- У матчі «за чемпіонство», як ви кажете, «Динамо» домоглося вдалого результату. Значить, чемпіонство в кишені?

- Звичайно, ні. Протистояння команд, які перебувають на першому та другому місцях, важливі в боротьбі за чемпіонство. Сьогоднішня гра була важлива як для нас, так і для «Шахтаря».

* фото А.Куцан

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер