Сергій РЕБРОВ: «Думаю, гра заслужено завершилася нічиєю»

Сергій РЕБРОВ: «Думаю, гра заслужено завершилася нічиєю»

- Складна була гра, але цікава. Ми всі раді, що в Харкові зібрався повний стадіон. Трибуни сьогодні підтримували «Шахтар», думаю, це додало впевненості команді суперника. Перші 15 хвилин, вважаю, ми грали блискуче, створювали моменти, а коли забили м'яч, напевно, злякалися, що виграємо. Але в таких матчах важливо, що була команда, що оборонялися всі разом та створювали моменти попереду, проводили контратаки. Думаю, гра заслужено закінчилася нічиєю.

- Як справи у Данило Сильви? У нього рецидив старої травми?

- Будемо сподіватися, що там немає надриву, можливо, спазм – ті відчуття, які він мав, вказують саме на це. Сподіваємося, він відновиться якомога швидше.

- Ваше рішення поставити Макаренка на лівий фланг – це результат його роботи на тренуваннях чи бажання поберегти Антунеша перед Лігою чемпіонів?

- Немає бажання нікого берегти – ті, хто сильніший у тренуваннях, ті й грають. Поставити Женю на цю гру – моє особисте рішення, й, думаю, він його виправдав. Так, у нього немає тієї практики, яка потрібна, раніше він програвав конкуренцію Антунешу, а зараз подивимося, як буде. Я радий, що на цьому фланзі в мене є хороша, здорова конкуренція, й футболісти, які виходять на поле, віддаються на всі 100%.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер