Сергій РЕБРОВ: «І я маю бути мотивованим, і футболісти на полі»

Сергій РЕБРОВ: «І я маю бути мотивованим, і футболісти на полі»

- По-перше, хочу всіх привітати з великим святом для нашого народу. Вдячні вболівальникам, що вони прийшли сьогодні та підтримали нас. По грі – заслужено перемогли та здобули важливих три очки.

- Як би ви оцінили нинішню воротарську позицію в «Динамо», якщо дивитися в майбутнє?

- У «Динамо» завжди були хороші воротарі. Я впевнений у Шовковському, впевнений у тих воротарях, які зараз не потрапляють до основного складу. Вони працюють, й за ними наше майбутнє

- Що сталося в моменті, коли Ярмоленко віддав м’яча Рибалці для пробиття пенальті?

- Напевно, Андрій віддячив Сергію за дуже хорошу передачу. Й я не бачу нічого поганого в цьому. Я знаю амбіції Андрія досягати найвищих цілей разом із командою. Той факт, що він поступився правом пробити пенальті Сергію, зайвий раз доводить, що Ярмоленко є командним гравцем.

- І за рахунку 0:0, і за рахунку 6:0 у вас однакові емоції на обличчі. Звідки знаходити мотивацію навіть за настільки впевненого рахунку та гри своєї команди?

- Учорашня гра з «Шахтарем» показала, що навіть якщо рахунок 3:0, ще нічого не вирішено. І я маю бути мотивованим, і футболісти на полі. Якщо, забивши кілька м’ячів, ми будемо зловживати індивідуальною грою, то нас можуть покарати за це. Подібне могло статися в будь-якій грі. Також важливо, навіть за рахунку 6:0, зіграти «на нуль» для впевненості на майбутні ігри.

- За тиждень ви граєте з «Дніпром». Якби у вас було право вибору, кому віддати друге місце, ви би скористалися ним?

- Слава Богу, що я цього не вирішую. Та й ми поки не посіли першого місця. Гра з «Дніпром» буде дуже важливою для нас, і я сподіваюся, що прийде весь стадіон підтримати нас.

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер