Сергій РЕБРОВ: «Команда вийшла на гру із серйозним настроєм»

Сергій РЕБРОВ: «Команда вийшла на гру із серйозним настроєм»

- Радий, що команда вийшла на гру із серйозним настроєм, незважаючи на те, що першу гру ми виграли 2:0. Забили п’ять м’ячів, могли й більше. Була велика перевага, й я вдячний хлопцям за самовіддачу та повагу до суперника. Незважаючи на великий рахунок, ми продовжували грати у свою гру, створювали моменти й, що найголовніше, практично нічого не дозволили створити супернику.

- Сьогодні фактично був порожній стадіон – прийшли лише 6,5 тисяч уболівальників. Значить, у подібних матчах підтримка 12-го гравця не є настільки важливою?

- Він завжди допомагає. Скільки би не прийшло вболівальників, хлопці віддають на полі душу та серце, стараються. Радий, що прийшло шість тисяч, адже у нас у країні зараз непроста ситуація, й ми маємо боротися за кожного вболівальника. Не можна дорікати, що хтось прийшов, а хтось – ні. Добре, що прийшло стільки людей, тим паче ми грали з командою, яка виступає в першій лізі. Я вдячний цим людям, і сподіваюся, що надалі буде приходити більше народу. Важливо своєю грою залучати людей на трибуни, й щоб вони приходили дивитися не на суперника, а на київське «Динамо». Думаю, сьогоднішня гра сподобалася тим глядачам, які прийшли на стадіон. За будь-якого рахунку – 0:0, 1:0, 2:0 – ми намагалися атакувати та забивати м’ячі.

- Як прокоментуєте скандал, що стався на трибунах під час матчу «Динамо» – «Челсі»?

- Я ніяк не коментую. Як вирішить УЄФА, так і буде.

- Як оціните фізичну форму Теодорчика? Чи готовий він грати в матчах із серйознішими суперниками – приміром, із тим же «Челсі»?

- Зараз будемо дивитися за тренуваннями. Тео завжди виходить із бажанням. Незалежно від того, на який час він виходить, віддає всі сили на полі. Сьогодні він забив м’яч, міг забити й ще. Останні хвилини ми грали проти десятьох суперників, і, звичайно, було трохи легше, але той обсяг роботи, який виконав Мораес, також заслуговує на увагу. Також велику роботу кожного разу виконує й Кравець… У нас здорова конкуренція. До гри з «Челсі» ще є час, тому будемо вирішувати.

* фото А.Лукацький

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер