Сергій РЕБРОВ: «Краще програти зараз, усе проаналізувати та зробити корективи»

Сергій РЕБРОВ: «Краще програти зараз, усе проаналізувати та зробити корективи»

- У нас було два розбавлених та рівноцінних склади, й ці два матчі дійсно дали багато поживи для роздумів. Ми провели хорошу роботу, й я дуже радий, що зустріч із таким гідним суперником відбулася.

Ми чудово розуміли, що таке два матчі за два дні, й свідомо на це пішли навіть з урахуванням того, що «Базель» поновлює офіційні поєдинки вже на початку лютого. Було помітно, що функціонально швейцарці вже практично готові до другої частини сезону, а ми працюємо лише сім днів.

Хлопці вже на початку зборів відчули, наскільки важко грати із сильним суперником. Але на тлі тих навантажень, які були запропоновані команді, футболісти виглядали гідно. Звичайно, коли ти програєш, настрій не найкращий. Навіть на зборах. Я це зрозумів, коли зайшов до роздягальні й побачив настрій хлопців. Начебто все йшло непогано, а тут помилки, які все перекреслили.

Другий поєдинок ми ще детально проаналізуємо. Те, що була непогана взаємодія, порадувало. Порадувало й те, що навіть на тлі важкої роботи команда розуміла, за рахунок чого вона збирається перемагати в офіційних турнірах. Багато чого з того, про що ми просили хлопців, мені в їхніх діях дуже сподобалося. Безумовно, я не кажу про ті голи, які були пропущені. Тут наявні помилки, й ми їх врахуємо. Зате сама структура гри з кожним тренуванням та з кожним матчем стає кращою.

Попереду достатньо спарингів, і з кожного потрібно брати все найкраще, усуваючи помилки. Краще програти зараз, усе проаналізувати та зробити корективи, – наводить думку Реброва видання «КОМАНДА».

* фото А.Лукацький

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер