Сергій РЕБРОВ: «Ми припустилися грубих помилок в обороні»

Сергій РЕБРОВ: «Ми припустилися грубих помилок в обороні»

- Прикро втрачати такі очки. У футболі так буває – атакували, створили багато моментів, але припустилися грубих помилок в обороні, й за це поплатилися.

- Можливо, гравці більше думали про майбутній старт в єврокубках та недостатньо налаштувалися на гру із «Зорею»?

- Абсолютно впевнений, що вони не думали про інші ігри. Ця гра не менш важлива, ніж майбутня в Лізі Європи. Будь-яке очко в цьому чемпіонаті на вагу золота. Не має значення, з ким ми граємо, з якою командою – потрібно вигравати. На жаль, сьогодні нам це не вдалося.

- Дайте оцінку діям воротарів обох команд.

- Важко звинувачувати у другому м'ячі Шовковського – м'яч влетів у самісіньку дев'ятку. Що стосується першого гола, який було забито зі штрафного, – не знаю, потрібно дивитися, я цього не бачив. А дії воротаря «Зорі», коли ми забивали голи, я не пам'ятаю, тому що думав у першу чергу про дії своєї команди.

Також відразу після матчу Сергій Ребров в ефірі телеканалу «Футбол 2» відповів на запитання по грі:

Про причини втраченої перемоги

- Нам багато чого не вдавалося. Були помилки в обороні. У нас футболісти повернулися (зі збірних  прим. ред.) ще пізніше за їхніх гравців. Це, звичайно, якось вплинуло на нашу гру, але відповідальності з команди подібне не знімає. Потрібно було реалізовувати свої моменти, забивати м'ячі. Особливо ув другому таймі, коли ми створили стільки моментів, що вистачило би на кілька ігор.

Про спробу переламати перебіг гри

- У перерві зробили деякі корективи у грі, які, сподіваюся, нам допомогли. Я їх достатньо зробив. У перші десять хвилин першого тайму ми створювали моменти, але було складно. Добре, що ми створювали моменти, але потрібно було їх і реалізовувати.

Про суперника

- Ми граємо так, як дозволяє суперник. Ми грали з хорошим суперником, якого не варто скидати з рахунків. Вони, вважаю, вдало зіграли з «Фейєноордом»  було видно, що в них є команда.

Про найближчі перспективи

- Життя триває. У нас зараз дуже важлива гра попереду, й потрібно до неї готуватися. Потрібно хлопцям вийти з цього стану: зробити висновки та йти далі.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер