Сергій РЕБРОВ: «Ми не дали сьогодні супернику практично жодних шансів»

Сергій РЕБРОВ: «Ми не дали сьогодні супернику практично жодних шансів»

- Завжди важко грати після матчів збірних, особливо після таких успішних. Я радий, що ті хлопці, які вийшли на сьогоднішню гру, поставилися серйозно до цього суперника, тому що ми мали проблеми з цією командою як у попередньому сезоні, так і в поточному. «Олімпік» - організована команда, яка вміє оборонятися. Ми не дали супернику жодних шансів і, думаю, заслужено здобули три очки.

- Ви дуже хвилювалися через деякі рішення арбітрів...

- Я хвилююся, що в один бік дають картки, а в інший – ні. Різниці немає. Всі говорять, що судді допомагають «Динамо»... Та ніхто не допомагає! Якщо в них люди три рази грають рукою, й їм не дають картку, а в нас тільки вперше й одразу жовта. При цьому, коли гравця ззаду б'ють по ахіловому сухожиллю, картку не дають. Це ненормально. Я не кажу, що гра була дуже грубою або агресивною, але якщо б'ють ззаду, то одного разу можна попередити, щоб далі припинити цю грубість. Тим паче, нам грати в єврокубках вже за кілька днів. Я не кажу, що хтось має прихильно ставитися до нашої команди. Судіть справедливо.

- Ті корективи, які сьогодні були внесені до складу, були викликані бажанням дати відпочити «збірникам», або були якісь медичні показання, що спричинили ці корективи?

- Я завжди кажу, що в нас немає основного складу та другого. Ті футболісти, які вийшли сьогодні, – це також основний склад. Так, багато гравців приїхали зі збірних утомленими, хтось – із мікропошкодженнями. Ми не могли ризикувати цими гравцями. Той же Ярмоленко вчора звернувся до нас, скаржачись на мікропошкодження. Звичайно, це важливий гравець. Але в нас немає незамінних. Усі гравці, які сьогодні вийшли на поле, старалися, всі віддавали всі сили та заслужили перемогу.

- Як ви оціните гру Беланди сьогодні на тій позиції, на якій він діяв?

- На якій позиції Юнес не виходив би на поле, він завжди віддається грі. Думаю, сьогодні він був одним із найкращих на полі. У тому, що він зіграв усі 90 хвилин, – його заслуга, бо видно було його бажання грати на команду, й, напевно, жоден тренер не відмовиться від таких гравців. Різниці немає – це легіонер чи українець, я не поділяю гравців за національністю. Сьогодні було видно його бажання. Всі це бачили – і глядачі, і ми, тому він відіграв усі 90 хвилин, і відіграв із величезною користю для команди, нехай навіть і не забив м'яч.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер