Сергій РЕБРОВ: «Ми вирвали дуже важливі три очки»

Сергій РЕБРОВ: «Ми вирвали дуже важливі три очки»

- Дуже важливі три очки. Ми грали з хорошою командою. «Карпати» виступали перед своїми вболівальниками, намагалися показати свою найкращу гру. Нам завжди було важко тут грати, й сьогоднішній матч не виключення. Вирвали три очки, які дуже важливі в битві за чемпіонство. Будемо готуватися далі.

- Перевага була мінімальною, тим не менш ви випустили двох дебютантів. Не боялися, або не було особливого вибору?

- Не було вибору. Дебютанти, які вийшли сьогодні на поле, заслужили на це й не зіпсували гру. Я завжди казав, що структура роботи молодіжної та юнацької команд така ж сама, що й у основного складу. Якщо взяти будь-якого гравця, який там грає, він знає всі наші вимоги. Радий, що хлопці, які вийшли, допомогли команді.

- Другий матч поспіль не потрапляє до складу Рибалка. Що з ним і коли він зможе повернутися?

- У Сергія мікротравма, як і у Гонсалеса, Мораеса, Данило Сильви. На жаль, зараз у нас достатньо травм, але команда сьогодні була єдиним колективом. Ті футболісти, які є в наявності, доклали максимум зусиль, аби взяти три очки.

- Який стан здоров'я Морозюка?

- У нього важка травма. Йому потрібно відновлюватися ще мінімум місяць-два.

- Ця гра була останнього перед виїздом до Манчестера. Як оцінюєте стан команди?

- Це різні турніри. Перед візитом до Львова ми налаштовувалися на важку гру, адже нам не можна втрачати очки, як і «Шахтарю», якщо ми хочемо боротися за чемпіонство. Ця гра була не менш важливою, ніж у Манчестері. Зараз повернемося до Києва й тільки тоді будемо готуватися до матчу-відповіддю з англійцями.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер