Сергій РЕБРОВ: «На другий тайм вийшла зовсім інша команда»

Сергій РЕБРОВ: «На другий тайм вийшла зовсім інша команда»

- Дуже важкий матч та дуже важливий у стратегічному плані. Ігри на виїзді з «Волинню» завжди складаються важко, й ми про це знали. Коли пропустили м’яч на перших хвилинах, стало ще важче. Радий, що хлопці в перерві зібралися й вийшли на другий тайм зовсім іншою командою, вирвавши врешті-решт перемогу.

- Наскільки важко стало після пропущеного голу? Чи вплинув він на тактичні дії команди на початку матчу?

- На тактичні дії не вплинув. Як домовлялися, так і намагалися грати надалі, адже якщо пропускаєш на перших хвилинах, нічого страшного не відбувається. У той же час потрібно віддати належне команді суперника, яка добре оборонялася та проводила контратаки.

- Заміна Сидорчука пов’язана з тим, що, в разі отримання попередження, він також пропускав би наступну гру з «Шахтарем»?

- Ні, абсолютно. Сидорчук не показував того, що було на початку сезону. Але це нормальні речі. Сергій завжди віддає на полі всі сили, але сьогодні було видно, що він не встигає, не допрацьовує.

- Як би ви оцінили жовту картку Ярмоленку?

- Це справжнє неподобство. Ми подивилися п’ять разів повтор – це чистий пенальті! Казати про те, який буде зараз чемпіонат… Усі знають, що в нас троє гравців на картках, і двоє з них отримують попередження сьогодні. Арбітр, як тільки побачив цей епізод, біг швидше за Бена Джонсона та виграв би стометрівку в кого завгодно (посміхається). Нехай сяде та подивиться. Сподіваюся, є можливі законні засоби, які дозволять нам подати апеляцію, щоб Ярмоленко все ж зіграв із «Шахтарем».

- Чи задоволені ви тими гравцями, які вийшли на заміну?

- Звичайно, задоволений. Ті футболісти, які вийшли на поле, дійсно додали свіжості, створювали моменти. Ті голи, які ми забили, сталися за безпосередньої участі цих хлопців. Я вдячний їм, адже який би час вони не мали, виходячи з лави запасних, вони віддають усю душу та сили. Напевно, в тому числі й за рахунок цих замін нам вдалося вирвати перемогу сьогодні.

- Чи встигнуть відновитися до матчу з «Фіорентиною» Антунеш та Мігель?

- Скоріше за все, так. Антунеш поки не працював у загальній групі, але пошкодження не дуже серйозне. Ми сподіваємося, що з ним буде все гаразд, до того ж, на жаль, пропускає матч Драгович. Що стосується Мігеля, то він повернувся до тренувань, але все ще відчував певний біль. Завтра він буде працювати в загальній групі, й сподіваюся, що допоможе нам у Флоренції.

- Як команда буде готуватися до наступного матчу з «Шахтарем», який, напевно, стане ключовим у чемпіонаті?

- Так само, як і до інших матчів. На жаль, ми граємо з «Шахтарем» на третій день після матчу в Італії. В черговий раз, між іншим – минулого разу, коли був домашній матч, ми грали так само на третій день... Але нічого страшного. Із Флоренції ми повернемося рано вранці у п’ятницю, побудемо вдома, й наступного дня вилетимо до Львова.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер