Сергій РЕБРОВ: «Найголовнішим був результат»

Сергій РЕБРОВ: «Найголовнішим був результат»

- Останнім часом, коли ми готуємося до матчів і розбираємо суперників, з початком гри отримуємо сюрпризи. Проти одних команд вони виставляють одну тактичну схему, а проти нас зовсім іншу. Звичайно, непросто розкривати цю оборону. У грі з «Чорноморцем» забили в першому таймі два м'ячі, і в другому таймі в якійсь мірі заспокоїлися. Після перерви суперник перебудувався, намагався пресингувати, грати більш активно. При такому пресингу ми повинні були створювати більше моментів. Напевно, на команді позначився психологічний тиск після гри з «Зіркою». Сьогодні найголовнішим був результат.

- У порівнянні з грою в Кропивницькому проведена ротація, з чим це пов'язано, можливо, попросив для збірної Андрій Шевченко?

- Шевченко мене ні про що не просив. Як можна берегти гравців перед матчами збірної? Я абсолютно переконаний, що в будь-якій команді повинна бути конкуренція, тільки в такому випадку футболісти можуть прогресувати. Сьогодні вийшли інші гравці, вони можуть завоювати місце в складі і його вже не віддати. Це абсолютно нормально. Хто виграє конкуренцію - той і грає.

- Розібрали матч в Кропивницькому, чи не стало поразка наслідком втрати мотивації через велике відставання від «Шахтаря»?

- Я вже відповідав на це питання після попередньої гри, особисто я не бачу по хлопцях, що була з їхнього боку якась недооцінка. Інша справа, дуже складно було щось створювати на цьому полі. Коли команда щільно обороняється, потрібно терпіння. Сьогодні теж поле було не найкращої якості, але ми контролювали м'яч, терпіли і не лізли всією командою вперед. Намагалися розхитати захист суперника, знайти в ньому слабкі місця. У «Зірки» результат зробили два гравці, які раніше були в «Динамо», наші вихованці. Якраз їх мотивація в даній грі зашкалювала. Не вважаю, що вся проблема в нашій недооцінці суперника. Просто «Зірка» більше хотіла перемогти, хоча для нас набрані три очки набагато важливіші.

- Чи не турбує вас позиція воротаря?

- М'ячі пропускають не тільки воротарі. Ми проаналізували обидва м'ячі пропущених зі штрафних, їх пропустила вся команда, а не тільки воротар. Так, голкіпер міг врятувати. Мене завжди турбують якісь позиції, і воротарська тут не виняток. Але знову ж таки, є конкуренція, хлопці працюють. І по їх роботі бачу, що вони намагаються стати ще кращими.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер