Сергій РЕБРОВ: «На жаль, підвела реалізація»

Сергій РЕБРОВ: «На жаль, підвела реалізація»

- Гравці «Металурга» реалізували ті моменти, які вони створили, а ми свої не реалізували, хоча й створили їх достатньо. На жаль, підвела реалізація. Вітаю «Металург» із перемогою.

- Вам не здалося, що Ленс провів одну зі своїх найгірших ігор? Із чим це пов’язано?

- Не знаю, із чим це пов’язано. Швидкість у нього була. А коли він вривався до штрафного майданчика, не знаю, що відбувалося… І Ленс, і Браун падали. Хоча тих моментів, які вони створили, напевно, вистачило б на кілька ігор. Мабуть, все ж таки грати через два дні на третій важко будь-якому футболісту, й Ленс – не виняток.

- Враховуючи кадрові проблеми та відсутність деяких ключових виконавців, чи вгадали ви зі складом? Адже ті гравці, які виходили на заміни, виглядали ефективнішими…

- По-перше, той же Гармаш також грав два дні тому, а сьогодні розпочав у запасі. Гравці були втомлені, й перед важливою грою потрібно було дещо освіжити склад. Тому вийшло п’ять нових футболістів. Вони з перших хвилин пресингували, намагалися показати, що ми сюди приїхали за перемогою, а не за нічиєю чи поразкою.

- Прокоментуйте, будь-ласка, гру Калитвинцева, адже це його дебютний гол за «Динамо».

- Я не мав жодних сумнівів у здатностях Влада, і я впевнений, що на нього чекає велике майбутнє. Він вийшов, показав швидкість, удар – те, що від нього потрібно, а також відпрацьовував у захисті.

- Другий тайм розпочався з великої кількості попереджень. Як ви оціните суддівство у сьогоднішній грі?

- Ця гра була надважливою для обох команд. Жовті картки пов’язані з тим, що була агресія, всі прагнули перемогти, віддавалися грі – це ж добре. Єдиний суперечливий момент – коли арбітр свистком зірвав нашу дуже перспективну атаку, зафіксувавши фол проти Безуса. Але я впевнений, що це було ненавмисно, арбітр просто не очікував, що м’яч дійде до нашого гравця.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

* фото А.Лукацького

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер