Сергій РЕБРОВ – новий головний тренер «Динамо» (Київ) + ВІДЕО

Сергій РЕБРОВ – новий головний тренер «Динамо» (Київ) + ВІДЕО

Отримавши з приставкою в.о. кермо правління в команді в найскладніший момент сезону, Ребров не розгубився, а, навпаки, знайшов до наданих йому футболістів потрібний підхід, спромігся вивести їх із психологічного стану пригніченності та гідно завершити найбільш невдалий сезон у сучасній українській історії «Динамо».

Що й казати, навантаження на нього випало неймовірне. У цьому легко переконатися, приходячи на кожну післяматчеву прес-конференцію наставника, який стверджувався у своїй новій іпостасі.

Але складності й полягають у тому, щоб їх долати, що вдалося в цей відрізок сезону Сергію Станіславовичу, який привів «біло-синіх» до довгоочікуваної перемоги в Кубку України!

Бажаємо нашому новому головному тренеру реалізувати всі свої задуми й зробити «Динамо» таким упевненим, сильним та стильним, яким мріє бачити не лише він, але й багатотисячна армія відданих уболівальників!

До речі, В'ячеслав Соловьов привів «Динамо» (Київ) до першого чемпіонства у СРСР у 1961 році у віці, на три роки молодшому за Реброва.

Наймолодші головні тренери в історії київського «Динамо»

1. Михайло Товаровський – 32

2. Микола Махиня – 32

3. Михайло Печений – 33

4. В'ячеслав Соловйов – 34

5. Валерій Лобановський – 34

6. Костянтин Щегоцький – 35

7. Володимир Фомін – 36

8. Лев Корчебоков – 39

9. Антон Іздковський – 39

10. Віктор Терентьєв – 39

11. Олексій Михайличенко – 39

12. Сергій РЕБРОВ – 39.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер