Сергій РЕБРОВ: «Обидві команди показали гідну гру»

Сергій РЕБРОВ: «Обидві команди показали гідну гру»

- Велика подяка вболівальникам, які прийшли на стадіон, вони показали, що футбол в Україні є, наш чемпіонат не байдужий. Думаю, це побачили й хлопці. Обидві команди показали гідну гру. На жаль, ми програли, але за віддачею та бажанням грати у футбол у мене до хлопців претензій немає. Наша перевага у другому таймі показує, що команда на правильному шляху. Так, не забили, програли. Поступилися сильній та гідній команді, але до хлопців по віддачі в мене претензій немає.

- Два удари в рамку воріт – рівень гри «Динамо» в атаці?

- Потрібно подивитися статистику, але я ще раз повторю – ми протистояли сильній команді. Така сама статистика в нас була й у минулій, й у позаминулій грі. Повірте, ми відпрацьовуємо удари, роботу у штрафному майданчику. Це погана статистика, у цьому я з вами повністю погоджуюся.

- З огляду на відставання в чемпіонаті, тепер «Динамо» зосередиться на Кубку України?

- Так, можливо, боротьбу за чемпіонство завершено. Але на кожну гру будуть приходити глядачі, у нас є мотивація. Я й раніше казав, зараз Кубок набуває для нас особливого значення. У цьому турнірі ми маємо нагадати, що маємо команду, здатну вигравати титули. Будемо концентруватися й на Кубку, й на чемпіонаті України.

- Що з Тамашем Кадаром, який достроково залишив поле?

- На жаль, йому не змогли зупинити кров, те ж саме було з Алексом Пантичем. Це така гра, де емоції переповнюють, це було зроблено ненавмисно. Але в моєму розумінні суддя має контролювати та фіксувати такі епізоди. В обох випадках поруч був боковий рефері. Якщо гравцю не можуть зупинити кров, напевно, був упереджений удар в обличчя.

- Чи буде команда продовжувати грати у три захисники?

- Подивимося, якщо в нас будуть три захисники. Зараз у нас лише чотири захисники, це непросто. Сподіваємося на Хачеріді, але у нього травма. Завтра в нас тренування, побачимо, хто в якому стані перебуває. Кадар та Пантич працюють із лікарями, подивимося, що буде надалі.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер