Сергій РЕБРОВ: «Один гравець не виграє матч, перемагає вся команда!»

Сергій РЕБРОВ: «Один гравець не виграє матч, перемагає вся команда!»

- Нам сьогодні протистояла серйозна команда. Я сказав хлопцям, що це одна з найбільш організованих команд у чемпіонаті. У минулому сезоні вона це довела в тому числі й у іграх з нами. Команда дуже організована, непросто зламувати таку оборону. Перші тридцять хвилин було непросто, добре, що хлопці робили все те, про що ми домовилися. Після забитого нами м'яча з'явилися зони, з'явилася впевненість. Ми довели матч до перемоги.

- Чи погоджуєтеся з тим, що «Динамо» потрібне посилення, й чи правда, що ведуться пошуки «плеймейкера»?

- Селекція завжди триває. Один футболіст не виграє матчі. І в минулому сезоні, і в нинішньому. Виграє вся команда.

- Яка ситуація з Олегом Гусєвим, і чи є майбутнє в «Динамо» у Артема Кравця та Лукаша Теодорчик?

- Є в команді здорова конкуренція. Олег отримав серйозну травму та пропустив дуже довгий період. Він практично не був на зборах, почав тренуватися рівно тиждень тому. І ви хочете, щоб він зараз вийшов та грав? Він набирає форму, працює й усе це розуміє. Проводить по два тренування на день. Ми на цього гравця розраховуємо, це наша легенда, й сподіваємося, що він якомога швидше набере форму. Що стосується нападників, то в команді здорова конкуренція. Самі бачили, як сьогодні грав Мораєс. Він відчуває, що в команді чотири нападники. І якщо не використає один момент, може не грати. Так само, як і всі інші.

- Сьогодні чотири гольові передачі зробив Микола Морозюк. Здалося, що крайні захисники стали грати ближче до воріт суперника.

- У першому таймі саме захисники розташовувалися занадто глибоко. Ми в перерві їм сказали: для того, аби зламувати таку оборону, дуже важливо, щоб крайні захисники більше працювали на атаку. У другому таймі це більше вдавалося, й завдяки цьому ми забили більше м'ячів. Ви сказали, Коля зробив чотири передачі. Я якось під час матчу це не сильно помітив. Коли запрошував цього гравця, то бачив, що він професіонал та створить конкуренцію на цій позиції. Нас влаштовує його віддача як в атаці, так і в обороні.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

* фото А.Лукацький

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер