Сергій РЕБРОВ: «Поки що все йде за планом»

Сергій РЕБРОВ: «Поки що все йде за планом»

- Половина збору минула. Підбийте короткі підсумки матчу з тбіліським «Динамо» та першої частини збору.

- Ці матчі від самого початку розглядалися як тренування. Дійсно, всі тренування, які ми проводимо, намагаємося перенести на матчі. У грі з «Динамо» (Тбілісі) було видно в першу чергу бажання хлопців працювати на команду, в обороні та в атаці. Напевно, зараз, на цьому періоді, це дуже важливо. Плюс є результат, напевно кожний гравець, виходячи на поле, хоче виграти, й я думаю, що ми перемогли заслужено, хоча зараз результат не виходить на перший план.

- Видно, що навіть молоді хлопці, які виступали раніше за молодіжний склад, вписуються у гру команди, це наслідок того, що всі команди «Динамо» грають за однією схемою, підготовкою?

- Так, можливо. Ми стараємося з Академією працювати по одній моделі гри, по одній системі. І я впевнений, що в майбутньому це дасть свої плоди. Проте навіть зараз ті гравці, які приходять до нас із «Динамо» U-21, із молодіжного складу, знають усі наші вимоги, і нам не потрібно їх перенавчати.

- Артем Бесєдін раніше грав нападником, цього року ми бачимо його на фланзі…

- Дуже часто Вісенте Гомес його використовував крайнім нападником, і доволі успішно. Я бачу по здібностях Артема, що саме цю позицію та позицію нападника він може перекрити, й у нього є здібності на цих позиціях, а далі все залежить лише від нього.

- Ви використали збірників. Вони вже в хорошій фізичній формі чи просто вони не встигли втратити її після Євро?

- Так, вони не встигли ще її втратити після Євро, але, звичайно, вони мали відпустку, яка не може не датися взнаки. Вони провели два тренувальних дні й сьогодні зіграли 45 хвилин, головне, що без травм. Я бачив по вчорашньому тренуванні, що вони можуть грати, й вони сто відсотків не втратили своїх фізичних кондицій.

- Учора Микита Корзун сказав, що такі матчі, як проти «Лудогорця», корисні в плані емоцій.

- У нас усі матчі такі. Я вважаю, що будь-яка команда, яка виходить грати проти київського «Динамо», розуміє, що вони виходять грати проти команди, яка грає в Лізі чемпіонів, та команди з іменем. Ви бачили по всіх матчах, що було напруження емоцій, всі старалися, всі віддавалися й, напевно, для нас важливі такі матчі, тому що ми граємо проти команд, які сконцентровані на 100%, віддають усе на полі.

- Половина збору минула. Ви будете робити якісь корективи, чи все йде за планом, який був готовий заздалегідь?

- Звичайно. Ми корективи в кожне тренування вносимо, бачимо по стану хлопців, по оцінках, по цифрах. Але на ті матчі, які в нас заплановані, поки що все йде за планом. 

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер