Сергій РЕБРОВ: «Попереду суперважливі ігри»

Сергій РЕБРОВ: «Попереду суперважливі ігри»

- На ваш погляд, це була одна з найкращих ігор «Динамо» в нинішньому чемпіонаті?

- Гадаю, так. Набрали важливі три очки, показали непогану гру. У нас попереду суперважливі ігри, ми вже маэмо забути про гру з «Ворсклою».

- Збити стартовий натиск суперника та взяти гру під свій контроль – таким був ваш план на гру?

- Суперник ніби й не сильно проявляв активність у дебюті, намагався компактно оборонятися, виходити в контратаки. Практично всі команди в чемпіонаті так роблять. Не дозволили скористатися їхніми козирями – довгими передачами, підбором м'яча. Це дуже важливо.

- У другому м'ячі Антунеш обігрався з Гусєвим, отримав від нього м'яч та забив гол. Це відпрацьована комбінація?

- Не відпрацьована в тому плані, що саме Антунеш вривається до штрафного майданчика. Гравці мають бути активними, відкриватися під м'яч. У цьому голі заслуга всієї команди. Гусєв добре зачепився за м'яч, Антунеш увійшов до штрафного майданчика, корпусом обіграв гравця.

- У другому таймі за рахунку 0:2 ви та Рауль підганяли команду забивати ще. Перемога з великим рахунком була важлива для вас?

- Ми не підганяли забивати ще, ми підказували, що яким би не був рахунок, команда має грати у свою гру. В жодному разі не зменшувати темп. Зіграли сьогодні «на нуль» в обороні. Важливо діяти інтенсивно та показувати вболівальникам гру, яку вони від нас очікують.

- Чекали від суперника більш активної гри?

- «Ворскла» виходила зі своїх кадрових проблем, їм теж було непросто. Намагалася діяти компактно, але ми своїм бажання заслужили ці три очки. Дякую хлопцям, які серйозно ставляться до кожної гри: до «Ворскли», «Оболоні», до Ліги чемпіонів. Кожна гра важлива.

- Наскільки серйозні травми у Гармаша та Хачеріді?

- У Хачеріді пошкодження несерйозне, він сам сказав, що болить спина та не тренувався з нами перед матчем. У нас є, ким замінити, – гравцями, які стараються. Хто краще, той і грає. Не можу сказати, що Віда не заслуговує місця в основному складі. Він сьогодні довів це, зіграв гідно. Денису Гармашу зробили МРТ, є ще запалення. Сподіваюся, він якнайшвидше повернеться на поле.

* фото А.Куцан

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер