Сергій РЕБРОВ про найближчі плани «Динамо»

Сергій РЕБРОВ про найближчі плани «Динамо»

- За роботою скучив, хоча я не можу сказати, що під час відпустки взагалі нічого не робив. Думаю, що будь-який тренер, будь-який гравець може відпочити, повалятися на пляжі днів зо п'ять, максимум тиждень, а потім починається так званий активний відпочинок. Але перезавантаження, звичайно, було потрібне.

Підготовчі збори це дуже відповідальний момент, по ходу якого не можна нічого проґавити. Раніше, під час моєї ігрової кар'єри, вважалося, що на зборах важливо закласти фундамент функціональної готовності, але час не стоїть на місці. Протягом такого тривалого періоду у тренера з'являється можливість не лише підготувати гравців фізично, а й пояснити футболістам, що саме ти від них хочеш. Постаратися донести до них, як бути командою на полі, яка у кого роль та як її правильно виконувати. А дати великий шматок фізичної роботи – це, напевно, дуже просто.

Ми завжди щось коригуємо, а зараз, коли наші вболівальники чекають від нас яскравішої гри, приділили достатньо часу аналізу того, що сталося. Чому саме так сталося. Чому на цьому ж відрізку сезону минулого року в нас було 12 пропущених м'ячів, а зараз – 28...

Ми постійно працюємо над тактикою, але останнім часом нас залишили багато іноземних виконавців. Утім, зараз у всіх командах України схожа ситуація, й шанс себе проявити надається молодим хлопцям, у яких є бажання працювати та прагнення вчитися. Ми теж усі сподіваємося на наших дублерів, і будемо давати їм можливість себе показати. В Іспанії вони будуть базуватися недалеко від першої команди, й ми плануємо переглядати кожну їхню гру, а також деякі тренування. У разі необхідності, завжди можемо залучити до роботи з «основою» потрібного нам виконавця. Що стосується новачків на зборах, на даний момент можу назвати прізвище Романа Яремчука. Стосовно інших хлопців зараз вирішуємо, – розповів Сергій Ребров в інтерв'ю газеті «Команда».

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер