Сергій РЕБРОВ про особливості майбутнього 2-го іспанського збору

Сергій РЕБРОВ про особливості майбутнього 2-го іспанського збору

- На другому зборі нам принциповіше увійти в ігровий тонус, адже такої кількості матчів, як у «МанСіті» на цьому етапі, у нас, на жаль, немає. Сподіваюся, зіграні в Іспанії зустрічі допоможуть нам підійти до Ліги чемпіонів у всеозброєнні.

Поки футболісти проводили на полі в середньому по 45-60 хвилин, тепер буде більше. Завжди необхідно мати по кілька виконавців на кожну позицію, й я кажу своїм футболістам: у нас немає резервного та основного складу. Є одинадцять гравців, які на сьогоднішній день готові краще – й тому з'являються в конкретному матчі з перших хвилин.

Радий, що хлопці правильно сприймають мою позицію, адже серйозна команда, яка ставить перед собою високі завдання, не може обмежуватися 11-13 гравцями. Ви звернули увагу: очоливши команду, я почав давати шанс багатьом. І не важливо при цьому, скільки хвилин грає сьогодні футболіст: завтра, якщо на тренуваннях та в матчах він буде віддаватися справі на сто відсотків, тренер буде довіряти йому ще більше, – цитує головного тренера «біло-синіх» www.sport-express.ua

* фото А.Лукацький

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер