Сергій РЕБРОВ: «Програла вся команда»

Сергій РЕБРОВ: «Програла вся команда»

- Я хочу привітати «Шахтар» із перемогою. Добре, що цей матч узагалі відбувся, оскільки те, що коїться в нашій країні, впливає на футболістів однієї та іншої команд. А сьогодні переміг сильніший.

- Чому практично всі кутові розігрувалися, а не подавалися?

- Хлопці рахували, що мають чисельну перевагу, тому приймали такі рішення. Кілька кутових усе ж подавали, але не було потрібної гостроти.

- Як вплинув на команду перехід Ідейє?

- Як на мене, ніяк не вплинув на даний момент. Ідейє взагалі не проходив збори, не провів жодного тренування, тому не міг узяти участі в матчі.

- Обидва м’ячі «Шахтар» забивав, коли гравець перегравав двох захисників. Індивідуальна майстерність?

- Не хочу когось звинувачувати. Програла вся команда й ми обов’язково розберемо ці епізоди. Звичайно, це грубі помилки, які, на жаль, повторюються.

- Калитвинцев та Рибалка вийшли в основі. Вони залишаються?

- Звичайно. Калитвинцев нікуди не уходив, та й Рибалка наш гравець. Я вважаю, що за цими футболістами майбутнє «Динамо», якщо вони правильно використають те, що в них є.

- Наскільки сьогоднішній склад був оптимальним?

- Оптимальним він був на сьогодні, адже деякі футболісти не повернулися з чемпіонату світу, деякі не набрали своєї оптимальної форми. Як ви могли спостерігати останні події, важко втримати іноземців у нашій країні. Зараз потрібно всім іноземцям допомагати, щоб вони залишилися в нашому чемпіонаті. Важливо, щоб ми їм пояснювали, та й вони самі розуміли, що потрібно жити далі та грати у футбол, й тим самим приносити радість людям.

- «Шахтар» чимось здивував?

- Така команда, як «Шахтар», завжди може здивувати. У них дуже сильний підбір футболістів. Так, вони перед грою казали, що в них ослаблений склад, але в нас також він був не оптимальним. Але це ні про що не свідчить. Сьогодні «Шахтар» зіграв дисципліновано, компактно, й вони показали, що дуже добре грають на контратаках.

- Яка ситуація з Тремулінасом? Він залишається?

- Я сподіваюся на нього. Зараз він набере форму, я розраховую на цього кваліфікованого футболіста.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер