Сергій РЕБРОВ: «Протистояння з «МанСіті» ми програли в Києві»

Сергій РЕБРОВ: «Протистояння з «МанСіті» ми програли в Києві»

- Могли сьогодні як виграти, так і програти. Хоча сподівалися на перемогу, старалися та робили все для цього. На жаль, протистояння з «МанСіті» ми програли в Києві. Сьогодні мені немає в чому дорікнути команді, гравці старалися, показали свою силу. Не виграли, але нічого страшного.

- Ця гра була найкращою для команди у 2016 році?

- Грати проти «Олександрії» та «Манчестер Сіті» - абсолютно різні речі. Ці турніри та напруга протистоянь у них і близько порівнювати не можна. Кубок, чемпіонат України та Ліга чемпіонів... Сьогодні я побачив команду, гравці якої намагалися діяти один за одного, оборонятися та атакувати компактно. Наші моменти були створені за рахунок колективних дій. Суперник до останніх 15 хвилин практично нічого не створив біля наших воріт.

- Із чим пов'язана заміна в перерві матчу Теодорчика?

- Напевно, Лукаш не дуже вписувався у гру. Ярмоленко раніше грав на цій позиції, сьогодні старався та міг забити. Гадаю, на ньому був 100% пенальті, який арбітр не призначив. Це все робочі моменти, хтось входить у гру, а хтось ні. Лукаш це розуміє та не ображається.

- Чи не було спокуси у другому таймі перейти виключно на атакуючу гру, адже втрачати команді вже нема чого було?

- Що значить «нема чого»? Нам що, бігти всією командою вперед? Напевно, це неправильно, всім бігти вперед та забивати три м'ячі, враховуючи підбір гравців суперника в атаці. Ми намагалися атакувати великими силами, при тому намагалися тримати під контролем гравців суперника.

- Як загалом оціните єврокубковий сезон для «Динамо»?

- Я висловив хлопцям величезну подяку за Лігу чемпіонів. За це свято, яке вони подарували нашим уболівальникам. За останні роки ми вперше вийшли до плей-оф Ліги чемпіонів, і в ньому програли дуже сильному супернику. Загалом можу лише подякувати нашим футболістам.

* фото В.Раснер

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер