Сергій РЕБРОВ: «Провели хороший спаринг для нас та для нашої молоді»

Сергій РЕБРОВ: «Провели хороший спаринг для нас та для нашої молоді»

Також Сергій Ребров оцінив дії окремих футболістів:

- Звичайно, я задоволений проведеним спарингом. Зараз, у такий час, складно знайти суперника, й я радий, що «Колос» відгукнувся. У них хороша, гідна команда, вони показали це у сьогоднішній грі. Тож це справді був хороший спаринг для нас та для нашої молоді. Особисто мені гра сподобалася, й я радий, що «Колос» чинив нам гідний опір.

- Багато розмов про Бетао. Ви вже визначилися з його подальшою долею?

- Поки Бетао тренується лише два дні в загальній групі. До цього він набирав фізичні кондиції, працюючи за індивідуальною програмою. Ще минуло недостатньо часу, про це ми говоримо і з футболістом, і з президентом. Визначимося.

- Який фізичний стан у Мбокані? Сьогодні він провів свій перший матч...

- Так, ви бачили, він старався, робив на полі все, що міг. Але, звичайно, він ще не готовий на 100%.

- Ви залучили кількох гравців молодіжної команди, які вийшли на заміну. Ви задоволені їхньою грою?

- Як на мене, вони дуже добре вийшли та вписалися у гру. Вони виконали те, що від них вимагалося, працювали, старалися. Видно, що та робота, яка ведеться в молодіжній команді, така ж сама, як і в нас. Виходячи на поле, хлопці розуміють, де їм грати й які вимоги на їхніх позиціях.

- Чи плануєте Ви залучати до основи Павла Полегенька, який також добре себе проявляє в молодіжному складі?

- Звичайно, плануємо. Ми й сьогодні збиралися його задіяти, але у нього, на жаль, мікротравма, й він не зміг зіграти. Ми залучаємо до основи достатньо молодих гравців і на тренуваннях, і в іграх.

- Сьогодні Калитвинцев грав на позиції лівого захисника. Чи плануєте Ви використовувати його на цьому місці й надалі?

- Просто на це місце зараз у нас немає людей узагалі. Я вдячний Владу за те, що він гідно закрив цю позицію. Повторюся, поки у нас немає лівих захисників.

- Чи не важко було Вам налаштовувати хлопців на суперника, який свідомо слабший?

- Мені не складно, головне, щоб хлопці самі розуміли. У першому таймі вони постали перед справді організованою командою, у якої контроль м'яча був кращим, ніж у нас. У другому таймі, як на мене, ми почали діяти трохи краще, але потрібно віддати належне «Колосу», для них гра проти «Динамо» була немов останній бій – кращої мотивації складно знайти.

* фото В.Тимченка

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер