Сергій РЕБРОВ: «Добре, що забили в першому таймі, з'явилася перевага та впевненість»

Сергій РЕБРОВ: «Добре, що забили в першому таймі, з'явилася перевага та впевненість»

- Складно давати коментар зустрічі, я ще не відійшов від питання з Хачеріді. Я вважаю, те, що він зробив – повне неподобство! Я радий за хлопців, які вдев'ятьох дотерпіли та виграли гру, набравши три очки. Зараз у чемпіонаті стало менше ігор, і кожне набране очко на вагу золота. Сьогоднішня перемога була дуже важлива, й я задоволений, що досягли ми її, навіть граючи увісьмох.

- Гол та гольова передача – непоганий показник для новачка. Як ви оціните гру Мораеса?

- Ми тому й стежили за ним, запросивши до «Динамо». У перших двох іграх він не забивав, але за роботою на команду до нього претензій жодних немає. В першу чергу для нього було важливо сьогодні забити, з усього було видно, як він старався. Я радий, що завдяки проведеному голу він отримав психологічну впевненість.

- Як ви прокоментуєте численні прізвища, які фігурують у пресі в якості потенційних новачків «Динамо»?

- Я вже не вперше на це питання відповідаю. Не кожен гравець зараз хоче їхати до України. Ми працюємо з президентом клубу й розуміємо, що команді потрібне підсилення. Буде воно чи ні... Я вважаю, що наявний у нас кістяк виконавців може гідно зіграти в Лізі чемпіонів та в українських турнірах.

- У «Динамо» зараз три воротарі, один із них залишить команду?

- Ні, ми сподіваємося на трьох воротарів. У нас достатньо турнірів, й якщо «вилітає» один воротар, що нам, із одним залишатися грати?

- Три вилучення у двох стартових турах, не бачите у цьому закономірності?

- Яка закономірність? Звичайно, це ненормально! Данило Сильва та Драгович свої картки отримали в боротьбі, вони боролися та стикалися із суперниками, намагаючись допомогти команді. А Хачеріді... Граємо перший матч удома, всі розуміють, наскільки гра важлива. А людина просто плює на команду та на її вболівальників.

- Ви бачите, що команда набирає від матчу до матчу й перебуває на вірному шляху?

- Можна подивитися статистику, скільки пробігали гравці, інтенсивність роботи. Так, непросто було зламувати оборону, яку вишукувала «Сталь», але за всіма наявними в нас даними футболісти виконали величезний обсяг роботи. Не так багато було моментів, за що потрібно віддати належне супернику. Так само як і сьогодні. Добре, що забили в першому таймі, з'явилася перевага та впевненість. Але я не вважаю, що команда зараз ще не увійшла в сезон. Просто ігри в чемпіонаті та Лізі чемпіонів сильно відрізняються. У Лізі будемо під кожного із суперників підшукувати правильну тактику.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер