«Олімпік» – «Динамо»: експрес-коментар після гри Сергія Реброва

«Олімпік» – «Динамо»: експрес-коментар після гри Сергія Реброва

- Матч вийшов неоднозначним. Ви самі бачили поле, на якому важко було щось вигадати. Виступаючи на своєму стадіоні, нам потрібно показувати комбінаційний футбол, що зробити було дуже складно. Я радий, що хлопці терпіли, тиснули й на останніх хвилинах забили м'яч. Хтось ще до гри нам віддавав три очки, а ми їх з такими труднощами здобуваємо.

- Чи вплинула на гру команди травма Джермейна Ленса? Розкажіть, що з ним?

- Його вдарили в те ж саме місце, що й у грі з «Генгамом». Ще сильніше опухла нога. Так, сьогодні арбітр вилучив гравця суперника. Але мене дивує – Ленса та Мбокані відкрито б'ють по нозі. Не хочеться обговорювати суддівство, але в єврокубках нам за такі порушення дають червоні картки, а тут судді мовчать. Добре, що так усе закінчилося, нам вдалося вирвати перемогу.

- Здалося, команді не вистачало свіжості, навіть граючи в більшості, моментів було створено небагато...

- Моментів було достатньо. Ви ж самі розумієте, що суперник грав від оборони, грамотно захищався. Вони, напевно, вивчали нашу гру та спробували нейтралізувати сильні якості. У нас і в першому таймі були хороші моменти. Якби реалізували їх, не було б такої нервової кінцівки.

- Що вас найбільше турбує напередодні наступного матчу, з «Евертоном»?

- Відсутність кількох ключових гравців. Але я впевнений, ми знайдемо, ким їх замінити, й хлопці, які вийдуть, будуть битися та грати за честь «Динамо».

* фото А.Лукацький

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер