Сергій РЕБРОВ: «Розберемо гру та будемо рухатися далі»

Сергій РЕБРОВ: «Розберемо гру та будемо рухатися далі»

- Здобули дуже важливі три очки. Взагалі, я вдячний «Говерлі», що команда вийшла на гру. Суперник зіграв організовано, намагався компактно оборонятися, виходити в контратаки. Іноді це їм вдавалося. Сьогодні, напевно, гра була вкрай важливою для нас, потрібно було зберегти перевагу, яку маємо над переслідувачами.

- Уточніть, «Говерла» могла не вийти на гру?

- Наскільки знаю, там великі проблеми з виплатою зарплати. Я розмовляв із тренером, дійсно ситуація непроста.

- Після нічийного першого тайму не було побоювань за підсумковий результат?

- Побоювань не було. Проти будь-якого суперника потрібно виходити мотивованим та налаштованим, не лише проти «Шахтаря». Напевно, хлопці мають вчитися на своїх помилках. Щось вдається, щось ні, важливо продовжувати робити обумовлені нами речі. Стоячи, жодну команду не обіграєш. Сьогодні в першому таймі у багатьох моментах наші гравці не знали що робити, коли проти них стояла така щільна оборона. Обов'язково розберемо гру та будемо рухатися далі.

- Два голи динамівці забили ударами головою, можливо, позначилася відсутність у «Говерли» Ягодінскіса?

- Ми взагалі не знали, хто у суперників буде грати, вийдуть орендовані у нас гравці чи ні. Знали, що Ягодінскіс пропускає гру, звернули увагу, що захисники невисокого зросту, за винятком одного центрального захисника. Напевно, не такий важливий зріст, як агресивні вривання до штрафного майданчика, спроби забити м'яч. Нам це вдалося в двох епізодах.

- Радує хороша форма Андрія Ярмоленка напередодні важливої ​​гри з «Шахтарем»?

- Він завжди в оптимальній формі. Бачу це по ньому, по відношенню до справи та роботі на команду.

- Чи хвилює вас, що мало м'ячів забивають нападники? Або найголовніше, що перемагає команда?

- Звичайно, хотів, щоб Мораес сьогодні забив. Я бачив його бажання, він усе робив для команди, створював моменти. Не забив, але нічого страшного. Бачу бажання та роботу Мораеса й Теодорчика, а забиті м'ячі, впевнений, ще прийдуть.

- У гравців, проти яких сьогодні виходили на поле, часом бажання та спортивна агресія були величезними. Чи не побоювалися ви цього напередодні гри з «Шахтарем»?

- Сьогодні ми не думали про гру з «Шахтарем», гра була проти «Говерли». Ми налаштовувалися на важку гру, такою вона й була. Коли виходять молоді футболісти, які належать «Динамо», у них є бажання добре проявити себе та віддати всі сили боротьбі. Потрібно віддати належне «Говерлі», гравці намагалися втілити задумане на полі. В певній мірі їм це вдавалося, особливо в першому таймі.

* фото А.Лукацький

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер