Сергій РЕБРОВ: «Сама гра була абсолютно рівною»

Сергій РЕБРОВ: «Сама гра була абсолютно рівною»

- Будь-яке протистояння з «Шахтарем» цікаве, зустрічаються найкращі команди чемпіонату. Немає значення, це товариська гра, офіційна або за Суперкубок. Сама гра була абсолютно рівною, «Шахтар» забив на останніх хвилинах, із чим я їх вітаю.

- Чого не вистачило, щоб дотягнути до фінального свистка?

- Ми не тягнули до серії пенальті, ми грали у футбол. В обох команд були моменти, в останні хвилини матчу ніхто не стояв та не контролював м'яча, а намагався атакувати.

- В останніх матчах між «Динамо» та «Шахтарем» мало забитих м'ячів. Команди добре вивчили одна одну?

- Звичайно, з такими командами важливо організовано та грамотно оборонятися. Гра була видовищною, з достатньою кількістю небезпечних моментів.

- Оцініть гру новачків Мораеса та Морозюка. Як їм вдалося влитися до командної гри?

- Звичайно, це непросто, вони лише два тижні в команді. Хлопці віддали всі сили грі, ані до них, ані до інших футболістам претензій немає. Всі старалися та віддавали себе. Ми маємо розуміти, що це перша гра в сезоні, вона скоріше показова. Команди віддали себе на полі, але до сезону ще повністю не готові. Новачкам, які прийшли влітку до команди, ще потрібен час, потрібно зрозуміти нашу модель та філософію гри.

- Наприкінці матчу був форс-мажор, чому поставили у ворота Драговича?

- Хлопці так на полі вирішили. Іноді Алекс на тренуваннях стає у ворота, ось і зараз вирішив це зробити. Напевно, добре, що проявив сміливість, узяв на себе відповідальність.

- Ані у вас, ані у гравців не помітно розчарування після поразки...

- Звичайно, прикро програвати принциповому супернику. Але ми йдемо далі, нам важливо вдало розпочати чемпіонат та готуватися до Ліги чемпіонів. Потрібно забути цю гру. Розчарування було на полі, будь-якій команді неприємно пропускати на останніх хвилинах.

- Що стосується трансферів, Андрій Ярмоленко залишається в команді?

- До мене не приходять пропозиції щодо гравців, це у президента клубу запитувати потрібно. Я казав та кажу, що цей гравець мені потрібен. Але якщо у нього є бажання піти та є домовленість із президентом, так і буде.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер