Cергій РЕБРОВ: «Сподобалося, що на полі була команда»

Cергій РЕБРОВ: «Сподобалося, що на полі була команда»

- Дуже важка гра, розряджене повітря на стадіоні... Було помітно, що хлопці до кінця матчу терпіли, всі працювали в обороні. Були помилки, але сьогодні ми виграли заслужено, а набрані три очки дуже важливі.

- Швидкий гол став причиною успіху?

 - Думаю, так. Будь-якій команді, особливо граючи в Лізі чемпіонів, швидкий гол додає впевненості. Хлопці її отримали. Ми грали проти сильного та серйозного суперника. Радий, що практично нічого не дозволили «Маккабі» створити біля наших воріт.

- Сидорчук гідно замінив Гармаша?

- На прес-конференції я казав, що радий мати в центрі поля таку конкуренцію. Якщо гравець випадає, його є ким замінити. Головне, що кожен розуміє, що йому робити. Це показав сьогодні як Сидорчук, та і всі інші.

- Здалося, в першому таймі Дерліс Гонсалес випадав із атакуючих дій...

- Абсолютно не випадав, про що свідчить його передача на Ярмоленка. Дуже важливий гол. Дерліс сьогоднішньою грою заслужив на похвалу. Показав індивідуальні якості, працював на команду. Ми грали на виїзді проти хорошої команди.

- Рибка та Шовковський будуть по черзі виходити в Лізі чемпіонів?

- Побачимо.

- Поразка «Челсі» від «Порту» не на руку «Динамо»?

- Яка різниця, ми маємо стежити за своєю грою, а наприкінці турніру будемо дивитися на турнірну таблицю. Маємо сконцентруватися на своїй грі, в інших матчах ми нічого змінити не можемо.

- Що вам сподобалося у грі команди?

- Сподобалося, що на полі була команда. Всі працювали в обороні та в атаці, розуміючи, що лише так ми можемо досягти успіху. Вдячний хлопцям за роботу, вони заслужили перемогу.

- Вдома грати з «Маккабі» буде легше?

- Легких ігор узагалі немає. Будь-яка команда, якщо недооцінить суперника в Лізі чемпіонів, може за це поплатитися.

- Спарені ігри з «Челсі» стануть вирішальними?

- Тут будь-яка гра вирішальна, про що я сказав хлопцям. Що, якщо, приміром, ми втратимо очки в матчі з «Челсі», наступні гри не будуть вирішальними?

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер