Сергій РЕБРОВ: «Сьогодні було зіграно лише перший тайм»

Сергій РЕБРОВ: «Сьогодні було зіграно лише перший тайм»

- Дуже важко після матчів Ліги Європи та найважливіших ігор чемпіонату переключатися на Кубок. Напевно, хлопці вважали «Олімпік» слабким суперником. Хоча за тими поєдинками, які ми з ними проводили, цього не скажеш. Були важкі ігри. Сьогодні ми зіграли лише перший тайм, попереду повторна гра. Упевнений, після сьогоднішньої нічиєї хлопці зрозуміють, наскільки все серйозно. Вийдуть та відпрацюють. Помітно, що «Олімпік» дійсно серйозно налаштувався на Кубок.

У другому таймі «Динамо» створило достатньо моментів, можна й потрібно було забивати. Незадоволений, що пропускали дуже багато контратак, давали створити «Олімпіку» достатньо можливостей. Подивимося, як буде в наступних іграх. Нам же потрібно реалізовувати свої моменти. Добре, що є друга гра. Упевнений, ми на неї вийдемо та відіграємо гідно.

Залишився задоволений арбітражем. Але коли п'ять разів б'ють Ленса по «ахіллах», а жовту дають лише на 97-й хвилині... Цього разу Вакс не прийняв кардинальних рішень проти «Динамо», але в цьому випадку жовту можна було показати ще в першому таймі, й тоді більше не били би.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер