Сергій РЕБРОВ: «Сьогодні на полі були дві абсолютно рівні команди»

Сергій РЕБРОВ: «Сьогодні на полі були дві абсолютно рівні команди»

- Звичайно, всі засмучені результатом, засмучені грою. Я думаю, сьогодні, якщо оцінювати гру, на полі були дві абсолютно рівні команди. «Зоря» втратила одного нападника, але в іншому вся команда та організація гри залишилася тією самою. Нам непросто, доводиться в кожній позиції варіювати. У чемпіонаті не було жодної гри, в якій у нас повторився би склад, який уже виходив. Є травмовані, інші футболісти нас залишили... Але нічого страшного, рухаємося далі. Сподіваємося, що це лише початок чемпіонату, й надалі буде краще.

- Враховуючи кількість ударів у площину воріт, на вашу думку, результат матчу закономірний?

- Іноді можна завдати один удар і при цьому виграти матч. Так, «Зоря» грамотно, організовано оборонялася, ми не завдавали ударів по воротах – у цьому проблема. Звичайно, в цьому проблема нашої команди, й моя в першу чергу.

- Як ви збираєтеся підсилювати гру своєї команди в атаці, враховуючи, що троє нападників пішли в оренду?

- Зараз ми розраховуємо на тих гравців, які є у нас у наявності. Я вже відповідав на запитання стосовно орендованих. Звичайно, нам би зараз не завадив активний нападник. Але ми прийняли рішення їх віддати, й я радий за гравців, які в оренді отримують практику. Вони самі побажали піти, самі хотіли там грати. Це вони в першу чергу приймали рішення. Судячи з тих ігор, які ми провели, я би не відмовився від хорошого нападника, тому що зараз наші нападники не проявляють себе так, як вони проявляли себе минулого сезону.

Але де нам зараз брати підсилення? Ми шукаємо його в молодіжній команді, й сьогодні вийшов Бесєдін. Він старався, мав момент, міг вирішити результат зустрічі...

- Коли ви були гравцем, «Динамо» перебувало в такому кризовому стані?

- А в якому «такому» кризовому стані «Динамо»? Зараз грає молодь, футболісти, які минулого сезону не отримували ігрової практики. Я нікого не звинувачую, в першу чергу, це моя проблема. Так, результати погані, але це не кризовий стан. Самі футболісти розуміють ситуацію, їм непросто грати проти організованих команд, не завжди вдається. У минулому сезоні були ігри, коли ми багато м'ячів забивали на останніх хвилинах. І сьогодні ми могли забити вирішальний гол на останніх хвилинах, але не склалося.

- Чи можна сказати, що в цьому сезоні клуб не буде ставити перед собою високих завдань, а буде побудова нової команди?

- Завдання ставить президент клубу, й він має право вирішувати, впорався я з поставленими переді мною завданнями чи ні. Але моє завдання – вигравати в кожному матчі, я ніколи не кажу, що, граючи в Лізі чемпіонів, ми будуємо команду. Ні, абсолютно. Будемо грати на результат і, сподіваюся, вже в наступному матчі покращимо, в першу чергу, якість гри. Те ж саме в чемпіонаті України. Ми будемо продовжувати працювати. Не вдасться, скаже президент «до побачення» – я не проти... Я буду працювати до кінця. Я бачу, хлопці вірять, вони стараються, але не завжди все вдається. Але якщо приймуть таке рішення – не проблема.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер