Сергій РЕБРОВ: «Спасибі гравцям, що вирвали перемогу»

Сергій РЕБРОВ: «Спасибі гравцям, що вирвали перемогу»

Загальні положення

Напевно, гра вийшла важкою, але інакше і бути не могло, оскільки «Ворскла» - це команда, яка бореться за потрапляння до Ліги Європи. А те, наскільки дисципліновано вона зіграла і з «Шахтарем», і сьогодні, зайвий раз доводить, що це серйозна команда, до якої ми зобов'язані були і поставитися серйозно. І я вдячний хлопцям, що вони всі це зрозуміли, дістали зсередини себе, з надр, те, що потрібно було дістати, і вирвали перемогу. Гадаю, що гравці самі дійшли. З нашою допомогою. Дійшли і переломили хід матчу. Звичайно, нам було складно - «Ворскла» дуже грамотно оборонялася, не залишала нам зон, простору, часу на прийняття рішень.

Про труднощі

Ми дуже багато сил витратили на спроби пройти до воріт суперника через центральну зону, але ми домовлялися з хлопцями не про таке: обидва голи ми сьогодні провели з флангів, і, вважаю, це єдине місце, звідки можна було зламати таку оборону суперника. Навіть сьогодні, перед грою я говорив хлопцям: якщо забули, як вам треба діяти при тому чи іншому «стандарті», то підійдіть, скажіть про це і ми вам нагадаємо. І якщо вам сподобалося, як ми сьогодні виконували «стандарти», то мені це абсолютно не сподобалося.

Про тактику

Вважаю, що Ідейє - нападник високого рівня. Інша справа, що в деяких матчах, коли ви, можливо, вважали, що ми граємо за схемою 1-4-5-1, Ленс і Ярмоленко часто залишалися попереду. Ярмоленко нерідко виконував функції чистого нападника.

Про заміни

Що стосується сьогоднішніх замін, то нам потрібно було підсилювати лінію нападу. Упевнений, що я і надалі буду використовувати одночасно двох наших нападників, адже і Мбокані, і Ідейє - форварди високого рівня. Подивимося.

Очікуємо більшого від Беланди

Не думаю, що він грав окремо. Просто Юнес досить багато пропустив, у нього були проблеми з вагою. Сьогодні він демонстрував велике бажання, але йому, напевно, просто не вистачило сил, тому що рівень його готовності поки ще недостатньо високий. А те, наскільки Беланда є кваліфікованим футболістом, показав матч із «Металістом», в якому Юнес 90 хвилин носився по полю, відбирав м'яч. Сьогодні цього з його боку не було - мабуть, рівень готовності не дозволив йому продемонструвати таку гру.

Життєва ситуація

Аруна відпросився ще в Олега Володимировича Блохіна у зв'язку з тим, що в нього народжувала дівчина. Лукман лише сьогодні вдень повернувся до розташування команди.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

* фото А.Лукацького

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер