Сергій РЕБРОВ: «Сподіваюся, у наступному сезоні виступимо в єврокубках краще»

Сергій РЕБРОВ: «Сподіваюся, у наступному сезоні виступимо в єврокубках краще»

- Ми намагалися грати компактно, нам удавалося контролювати м'яч. Але в першому таймі у наших діях була скованість. Напевно, можна вести мову про певне побоювання.

Ми грали на виїзді з командою, яка витратила під час міжсезоння 200 мільйонів на трансфери. На жаль, ми програли в Києві. Якби не припустилися в першому матчі стілької помилок, сьогоднішня гра була б цікавішою.

- Чи задоволені ви результатом сьогоднішнього матчу?

- Не можу сказати, що я засмучений. Хлопці билися. У нас були моменти. Заслужили бути у чвертьфіналі. Сподіваюся, в наступному сезоні зіграємо в єврокубках краще.

- Прокоментуйте заміну Теодорчика на Ярмоленка й висунення останнього на позицію центрфорварда.

- Теодорчик, на жаль, не увійшов у гру. Тому в перерві ми випустили швидкого гравця на фланг, а Ярмоленко пересунувся на позицію центрального нападника. І він міг забити.

Будь-який футболіст може не увійти у гру. Це нормально, й у разі подібного в нас є можливості проведення адекватних замін.

- Як довго триватиме відновлення Мораеса та Рибалки?

- Мораес уже тренується. Рибалка завтра полетить до Німеччини на обстеження. Сподіваємося, що обійдемося без операції, він ключовий гравець нашої команди.

- Досвід, набутий у матчах із «Манчестер Сіті», допоможе вам боротися в чемпіонаті України?

- Ми й так у чемпіонаті боремося. Ми не дивимося, як грають суперники. Потрібно вигравати кожен матч. А як грають наші опоненти, не так важливо. Якщо ми виграємо всі матчі, то станемо чемпіонами України. Це журналісти оцінюють шанси, а для нас важливо вигравати всі матчі.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер