Сергій РЕБРОВ: «Я задоволений мотивацією усієї команди»

Сергій РЕБРОВ: «Я задоволений мотивацією усієї команди»

- Завжди важко грати у Львові, незважаючи на те, що тут молода команда. Ті футболісти, які вийшли на поле, старалися, билися, й заслуговували на інший результат. Радий, що ми виграли, завоювали три очки та йдемо далі.

- Сьогодні не було в заявці Євгена Хачеріді. У нього травма?

- У Євгена травма, він отримав її на тренуванні позавчора. Мене дивує, чому всі шукають якийсь конфлікт між мною та Хачеріді. У нас хороша конкуренція на кожній позиції, якщо її не буде, то футболісти не будуть зростати. Кожен гравець, відчуваючи конкуренцію, грає зовсім по-іншому. І це стосується кожного в нашій команді.

- Минулого сезону Морозюк був травмований, але сьогодні, як і попередні ігри, він відіграв дуже добре. Як би ви оцінили його гру?

- Я у ньому й не сумнівався, оскільки знаю його потенціал. Він завжди професійно ставиться до своїх обов'язків, незалежно від того, потрапляє до складу чи ні. Зараз у нього з'явився хороший шанс грати в основному складі, й він його використовує. Що буде далі – подивимося. Як сьогодні, так і в попередній грі я задоволений тією мотивацією, яка є у нього. Як і в усієї команди.

- Як вам «Карпати» порівняно з минулим сезоном?

- Це організована команда. Якщо судити по сьогоднішній грі, то вони зіграли організовано, знали, за рахунок чого можуть відібрати очки у нашої команди. Якщо виділяти когось, то я би назвав Павла Ксьонза – це футболіст, у якого є швидкість, який дисципліновано працює на команду. Думаю, зараз він є одним із лідерів львів'ян.

- Чому в перші двадцять хвилин другого тайму «Динамо» виглядало блідо?

- Мабуть, тому, що яскраво виглядали «Карпати». Команда грала вдома, програвала з мінімальним рахунком, почала атакувати, пресингу вати. Це футбол, де будь-який психологічний момент має значення. Я радий, що нам вдалося повернути контроль над м'ячем, почали створювати моменти, й за ці 20 хвилин не пропустили гол у відповідь, хоча у господарів було достатньо моментів для цього.

- Ярмоленко пропускав перші два матчі сезону. Як би ви оцінили його сьогоднішню гру?

- Ми виграли 2:0, і Ярмоленко забив два м'ячі – як ще можна оцінити його гру? При цьому потрібно оцінювати не лише його забиті м'ячі, але й бажання грати на команду. Він відпрацьовував і в атаці, і в обороні. За це, напевно, й був винагороджений. Як і вся наша команда.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

* фото А.Лукацкий

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер