Сергій РЕБРОВ: «Хлопці старалися та терпіли» (+ ВІДЕО)

Сергій РЕБРОВ: «Хлопці старалися та терпіли» (+ ВІДЕО)

- Прокоментуйте епізод із вилученням Ленса? Учора ви сказали, що в Європі так не судять, як Швецов...

- Подивився епізод у повторі, плюс, за словами Ленса, його вдарили по нозі й симуляції там не було. Важко грати в Лізі Європи проти такого суперника. Коментувати це вилучення вже немає сенсу, нам немає резону скасовувати цю картку.

- Склалося враження, що після матчів із «Евертоном» та «Генгамом» психологічно команда виглядала вихолощеною. Не насторожує, адже попереду матч із «Шахтарем»?

- У нас є два дні, є час на відновлення. Не вважаю, що ми невдало зіграли з «Фіорентиною». Дуже сильний суперник, із поставленою грою. Ми в чемпіонаті практично не зустрічаємося з такими командами. У роздягальні сказав гравцям слова подяки. Думаю, й ви зі мною погоджуєтеся. Незважаючи на виліт, вони віддали всі сили у цьому європейському циклі. За це ми маємо подякувати гравцям.

- Хотілося би подякувати команді за євросезон. Залишившись у меншості, ви через кілька хвилин зробили заміну, а Ярмоленка перевели до нападу. Прокоментуйте цей хід, а також відсутність у заявці Кравця?

- Стосовно заміни. Ярмоленко дуже важливий для нас гравець, потрібно, щоб до «Шахтаря» він був «свіжим». Оборонятися вдесятьох проти такої команди непросто. Сподівалися при перехопленнях розраховувати на його швидкість та дриблінг. Кілька разів це вдавалося. Хлопці старалися та терпіли. У Кравця після матчу в Луцьку було невелике ушкодження. Попереду гра з «Шахтарем», і при появі його в сьогоднішньому матчі міг статися рецидив. Він рвався в бій, але були больові відчуття.

- Яка ймовірність побачити в неділю в заявці Мігеля та Мбокані?

- Прилетимо до Києва, подивимося. Я би із задоволенням включив їх до заявки, якби вони тренувалися та були готовими.

- Яка функціональна форма команди, чи не стала вона нижчою після ігор із «Евертоном»?

- Після першої гри з «Фіорентиною» я відповідав на це питання. За даними, які нам дають, ми пробігаємо не менше, аніж у грі з «Евертоном». У нас немає претензій до гравців. Сьогодні ми грали в меншості 60 хвилин. За функціональним станом можна судити лише по цифрах, які нам дають після матчів. Вони на колишньому рівні, це головний показник.

- Сьогодні Рибалка провів чудовий матч...

- Не лише цей матч. Раніше у нього було бажання грати, вступати в боротьбу. Тепер він зростає. Сергій, а також інші гравці, стали більше працювати на команду. Я бачу в цьому плані поліпшення. На жаль, сьогодні ми програли «Фіорентині», але в майбутнє я дивлюся з оптимізмом.

На завершення, хотів би привітати «Дніпро» з перемогою! Їхній успіх дуже важливий як для самого «Дніпра», так і для всієї України. Хочу побажати їм успіхів у подальших стадіях.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер