Сергій РЕБРОВ: «У нас немає ніякої «золотої клітки» для футболістів»

Сергій РЕБРОВ: «У нас немає ніякої «золотої клітки» для футболістів»

- Ми були готові до того, що матч складеться для нас непросто. Але та кількість гравців, яка в нас є, навіть не враховуючи травмованих, дозволяє нам замінити відсутніх. Безумовно, гра видалася складною, все ж таки, старт чемпіонату, та й «Сталь» грала організовано, особливо після забитого ними м'яча. Добре, що ми здобули три очки. Було багато помилок, ми їх обов'язково розберемо.

- Після трансферу Ленса, чи не виникнуть проблеми зі швидкістю в команді?

- Нічого страшного, ми знайдемо гідну заміну цьому футболісту, повірте. Трансфер Ленса пов'язаний, насамперед, із його бажанням, а також хорошою ціною, яку за нього запропонували. У нас немає ніякої «золотої клітки» для футболістів – про це говорить і президент. Якщо є гідна пропозиція, ми без проблем розлучаємося з гравцями. Джермейн сказав, що у нього немає мотивації тут грати.

- А чи є така мотивація в Ярмоленка? Яка ситуація з ним? Якщо піде ще й він, то перед стартом у Лізі чемпіонів «Динамо» опиниться в непростій ситуації...

- Звичайно, я хочу, щоб Ярмоленко залишився й ніколи не хотів, щоб він ішов. Цей футболіст дуже багато зробив для «Динамо» та заслужив на те, щоб пограти в Європі. Але це питання мають вирішити, в першу чергу, президент клубу та сам Андрій. Важливо, щоб ми всі по-людськи ставилися один до одного.

- В Англії пишуть про те, що «Сток Сіті» зробив офіційну пропозицію...

- Якщо ви хочете знати мою думку, то «Сток Сіті» – це не команда для Андрія Ярмоленка. Я нічого не знаю про цю пропозицію, але казав Андрію, що якщо йому і йти, то до топ-чемпіонату, до команди, яка бореться за Лігу чемпіонів – це важливо для нього.

- Своєю грою сьогодні він довів, що всі його думки про «Динамо»? Ви задоволені його діями на полі?

- Йому було сьогодні дуже важко. Кожен м'яч він приймав із опікою суперника. Так, було складно, але гадаю, він гідно провів матч та допомагав усій команді.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер