Сергій РЕБРОВ: «Упевнений, що матч-відповідь буде цікавим»

Сергій РЕБРОВ: «Упевнений, що матч-відповідь буде цікавим»

- Хлопці старалися, зараз усі в команді розуміють, що лише за рахунок самовіддачі на тренуваннях та в іграх вони можуть потрапляти до складу. Це дуже важливо. Ті футболісти, які сьогодні вийшли на поле, хочуть грати в «Динамо», це було помітно за їхньою самовіддачею. Ми заслужено перемогли.

- Чому на поле випустили експериментальний склад?

- Я казав та кажу – у нас немає першого та другого складів. Усі футболісти, які виходять на поле, – гравці «Динамо». Я не поділяю гравців на основних та неосновних, хлопці це бачать та розуміють.

- Євген Макаренко вже може на рівних конкурувати з Антунешом?

- Ми планували, що Женя вийде раніше. Буквально два-три тижні тому він завершив  курс реабілітації. Головне, що цю гру він провів «без відчуттів» (больових – прим.ред.). А конкуренцію він, звичайно, складе, він її вже зараз складає.

- Перед грою ви доволі тепло спілкувалися із Сергієм Солдатовим. Ви з ним знайомі, що обговорювали?

- Я Сергія знаю доволі давно, ми разом грали в одній команді, вже після того, як я завершив кар'єру. Я його знаю як порядну людину та хорошого тренера. Ми часто обмінюємося думками, зідзвонюємося після ігор. Я із задоволенням йому допомагаю, мені цікаво з ним спілкуватися.

- Погоджуєтеся, що рахунок першого матчу 2:0 зберігає інтригу в протистоянні команд?

- Я впевнений, що матч-відповідь буде цікавим. Зараз немає прохідних ігор, ви самі бачили, як грамотно грала «Оболонь». У першому таймі з п'ятьма захисниками, а коли пропустила м'яч, «зняла» Корнєва й перейшла на гру з чотирма захисниками. У першому таймі можу похвалити гру в обороні, це її заслуга, що ми не створили багато моментів.

- Чи виправдовує вашу довіру Дерліс Гонсалес?

- Він старається, кожному футболісту потрібен час для адаптації. Одному більше, іншому менше. У нас у команді є конкуренція. Якщо Дерліс не розуміє, що тут потрібно на 100% віддаватися в іграх та на тренуваннях, як він це робив у «Базелі», то поки буде сидіти на лаві запасних. А віддаватиметься – буде грати. Хто сильніший, той і грає.

- Він хоч не бубонить із цього приводу?

- Яка вам різниця, хто бубонить, а хто ні. У нас команда професіоналів, в який кожен працює на тренуваннях. Якби він бубонів, то, напевно, зараз би не показував того рівня. У нього було бажання, моменти відзначитися голом, він грав на команду.

- У Сергія Сидорчука розбите обличчя, наскільки серйозна травма?

- Була гра головою. Нічого, заклеїли, Сергій сказав, що все гаразд. Не таке, як було в Генгамі.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер