Сергій РЕБРОВ: «Усі гравці розуміють, наскільки важким буде матч»

Сергій РЕБРОВ: «Усі гравці розуміють, наскільки важким буде матч»

- Сергію Станіславовичу, 15 років тому ви грали проти «Ольборга», навіть забили красивий гол. Що змінилося у суперника з того часу?

- Загалом, скандинавський футбол, і датський зокрема, відзначається силовою боротьбою. Всі команди завжди дуже добре готові фізично. Зазначу, що «Ольборг» сильний саме командними діями, у них немає яскраво виражених лідерів, але ті, хто виходить на поле, завжди б’ються від першої до останньої хвилини. За рахунок цього вони й досягають результату.

- Ви приїхали до Ольборга з хорошими результатами. Заради того, аби продовжити в тому ж дусі, потрібно було добре підготуватися. Чи все встигли виконати з того, що було заплановано?

- Я сподіваюся на це, а гра завтра покаже. Ми професійно та якісно виконували свою роботу. Важливо, що нам вдалося донести до своїх гравців сильні та слабкі якості суперника. Чесно кажучи, мені приємно були почути, коли Артем (Кравець – прим.) сказав, що ми розібрали «Ольборг» від «А» до «Я».

- (питання від датського журналіста) Ви виступали тут в якості гравця, зараз ви вже тренер. Яку команду ви привезли зараз?

- Я думаю, ця команда не менш амбіційна, ніж та, в якій грав я. Я сподіваюся, що гравці розуміють, наскільки важким буде матч.

- Динамівці, які виступають у своїх національних збірних, на початку жовтня провели чотири матчі за 12 днів. Зараз не менш напружений графік. Чи вистачить сил у них, аби провести завтрашній матч, а також поєдинок із «Дніпром» на найвищому рівні?

- Я не думаю, що хтось зараз думає про матч із «Дніпром», у тому числі й я. На даний момент найважливіша гра для нас – завтрашня. Добре, що перенесли гру проти донецького «Металурга», яка мала відбутися в понеділок. Але це добре, в першу чергу, для команд, які грають в єврокубках, оскільки буде більше часу підготуватися до важливих матчів. Але вся Європа грає за таким графіком, і нічого страшного в цьому немає.

- На вашу думку, якої кількості очок буде достатньо для виходу з групи?

- Я вже казав, що навіть шість очок, які ми набрали, нічого не дають. Кожна наступна гра для нас вирішальна. Можливо, аналітична група чи журналісти рахують, скільки очок потрібно для проходу, але зараз становище у групі таке, що будь-яка втрата очок може залишити нас без плей-офф. Тому завтра ми налаштовані на перемогу, й, думаю, всі це розуміють.

- Проти такого міцного гравця, як Еленіус, є сенс випустити Хачеріді, або переможний склад не змінюють?

- Подивимося, адже у нас ще є тренування. Але я не думаю, що Данило Сильва чи Драгович грають головою гірше за Хачеріді. Звичайно, ми знаємо, наскільки добре грає на другому поверсі Еленіус. Сподіваюся, нам вдасться нейтралізувати його завтра.

- У щільному графіку ігор ви завжди знаходили мотивацію для гравців на кожний окремий матч. Якою вона буде завтра?

- Я тільки-но сказав про це – шість очок абсолютно нічого нам не дають. Що будуть вони значити, якщо, не дай Боже, ми завтра втратимо очки, а «Стяуа» виграє? Усе почнеться наново. І я це розумію, і хлопці.

Юрій Вишневський з Ольбургу

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер