Сергій РЕБРОВ: «Важливо діяти дисципліновано та правильно»

Сергій РЕБРОВ: «Важливо діяти дисципліновано та правильно»

- Усе добре, всі хлопці тренувалися з повною віддачею. Я впевнений, що вони розуміють, наскільки важлива майбутня гра, перед якою потрібні не лише тактика та техніка, але й правильний відпочинок, розподіл емоцій та певні обмеження в ті моменти, коли ти перебуваєш поза базою.

Упевнений, що обидві команди будуть прагнути до перемоги, а як воно складеться, дізнаємося після фінального свистка. Важливо діяти дисципліновано та правильно, з розумінням того, за рахунок чого можна переграти цей колектив. Результати цієї команди говорять самі за себе, а гра колективу змінюється з кожним туром. Зараз «Дніпро» діє більш різноманітно в атаці, ніж у минулому сезоні, тому, на мій погляд, дніпряни заслужено посідають перше місце в таблиці.

Особливу увагу буде прикуто до Коноплянки? Звичайно, це ключовий гравець дніпрян, але на його нинішньому стані, можливо, позначилася травма, через яку Женя пропустив певний період. Коли кондиції не на належному рівні, важко демонструвати свою техніку та швидкість. Але я думаю, що Коноплянка вже близький до оптимального стану, а його гра дійсно головний біль для будь-якого суперника, який діє проти «Дніпра», – цитує Реброва видання «КОМАНДА».

* фото А.Лукацького

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер