Сергій РЕБРОВ vs Мирча ЛУЧЕСКУ: обмін думками перед великою грою

Сергій РЕБРОВ vs Мирча ЛУЧЕСКУ: обмін думками перед великою грою

Вона інтригує, насамперед, самою ситуацією.

Молодий та амбітний в.о. головного тренера київського «Динамо» Сергій Ребров, який може виграти свій перший на цій посаді трофей проти навченого досвідом та наділеного безліччю нагород наставника донецького «Шахтаря» Мирчі Луческу.

Що ж вони думають про майбутній поєдинок? Судіть самі з їхніх передматчевої переклички.

Про суть протистояння

С.Ребров - Це завжди безкомпромісна боротьба, й не потрібно якогось додаткового стимулу. Зараз першочергова мета – переграти «Шахтар» у фіналі. У Кубку нам потрібно реабілітуватися, в першу чергу, перед собою, а не лише перед уболівальниками.

М.Луческу - Незалежно від того, на якій стадії ми грали з киянами – у півфіналі, 1/8 або 1/4 – матчі все одно були фінальними. У всіх сенсах! Це дві команди з великими амбіціями, які дуже багато разів ставали чемпіонами, у складі яких виступає багато хороших гравців. Звичайно, між цими двома клубами найбільше суперництво. Інших таких не знайти.

Про мотивацію

С.Р. – Сама по собі гра з «Шахтарем», в якому б турнірі вона не проводилася, не те щоб тисне, швидше – мотивує. Додаткових стимулів хлопцям не потрібно, вони розуміють, що ця гра значить. Тим паче, вони давно не вигравали у «Шахтаря». Цей матч і для них, і для нас, і для всіх уболівальників дуже важливий.

М.Л. – Вважаю, це хороше завершення сезону, й уболівальники мають радіти, що є такий фінал. Кубкові матчі не можна порівнювати з поєдинками чемпіонату. Кожна команда будує свій футбол залежно від тих виконавців, які є в її складі, їхніх індивідуальних якостей. Незалежно від того, яким буде фінальний результат, майбутній матч покаже, що ці дві команди можуть продемонструвати пізніше в єврокубках.

Про рецепт перемоги

С.Р. – Я думаю про те, як перемогти «Шахтар», як правильно побудувати тактику, як донести до хлопців щось таке, що допоможе їм на футбольному полі. Головне виходити, боротися та знати, за рахунок чого ми можемо переграти «Шахтар».

М.Л. – Я думаю, що буде рівна гра між двома командами з різними характеристиками. Кияни будуть робити ставку на фізичний стан, повну самовіддачу, міць, дуже велику кількість єдиноборств. Ми же – із швидкою грою, більш технічною, напевно.

* фотоколаж В.Раснера

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер