Сергій РЕБРОВ: «Втратили очки, але нічого страшного не сталося»

Сергій РЕБРОВ: «Втратили очки, але нічого страшного не сталося»

- По-перше, вітаю всіх із великим святом! Ті вболівальники, які прийшли на стадіон, підтримали команду. Я їм вдячний, що в таке велике свято допомагали нам. Стосовно гри. Ми зіграли внічию з хорошою командою, яка заслужено в чемпіонаті посідає четверту сходинку. Щось вдавалося, щось ні. Ми обов'язково розберемо гру. Втратили очки, але нічого страшного не сталося. Є відрив від другого місця, а зараз потрібно переключитися та готуватися до матчу з «Фіорентиною». І лише після нього повертатися до чемпіонату України.

- «Динамо» показує високу результативність, при цьому виникають часті проблеми при захисті своїх воріт. Чи плануються кардинальні зміни при побудові оборонних редутів?

- Що ви розумієте під словом «кардинально»? Ті футболісти, які в нас є, вони й грають. Є обойма, яка тренується. Повторюся, ми грали проти четвертої команди ліги. У них є тактика, яку вони обрали, й вона дуже правильна. Сьогодні Будківський як боєць чіплявся за кожен м'яч, підбирав його. Обрана тактика принесла команді успіх.

- Двічі на цьому тижні «Динамо» зустрічалося з «Зорею», яка грає в італійському стилі. Такі ігри полегшують для вас підготовку до «Фіорентини»?

- Ви серйозно вважаєте, що гра «Зорі» схожа на гру «Фіорентини»? «Фіорентина» дуже добре контролює м'яч та атакує позиційно. Сьогодні, при всій повазі до «Зорі», команда переважно використовувала тактику довгих передач та підбирань, що їм і принесло успіх. Я не думаю, що «Фіорентина» у грі з нами буде використовувати щось подібне.

- Сьогодні центральні півзахисники Буяльський та Беланда були переважно зосереджені на атаку. Чи не це стало причиною великої кількості небезпечних моментів, створених «Зорею»?

- Сьогодні і Буяльський, і Беланда, і Рибалка брали участь в обороні. Інша справа, що під час довгих передач гравців «Зорі» в нас не було підбирань. Повторюся, у «Зорі» є тактика, яка сьогодні виявилася ефективною.

- Чому в заявці на гру були відсутні Хачеріді та Гармаш?

- Хачеріді перед грою отримав мікротравму, сподіваюся, він незабаром відновиться. Стосовно Гармаша... У нас у команді здорова конкуренція, а кожна гра дуже важлива. Сьогодні обрали для заміни інших гравців. Я поговорив з Денисом та сподіваюся, що він повністю зі мною погоджується. Для того, щоб грати в кожному матчі, йому ще потрібно набирати кондиції. У футболістів, які з нами пройшли збори, вони є. У команді хороша конкуренція. Упевнений, Денис це розуміє, працюватиме та повернеться до основного складу.

- Прокоментуйте гру Антунеша. У деяких моментах він у боротьбі поступався Хомченовському. Можливо, через те, що він не відчуває конкуренції в боротьбі за місце у складі?

- У другому таймі, на жаль, він програвав достатньо єдиноборств. Але зіграла внічию та втратила очки вся команда. Я не хочу зараз виокремлювати чи критикувати когось. Уся команда погано зіграла в обороні в окремих моментах. Ми це розберемо. Сьогодні «Динамо» зіграло внічию з четвертою командою чемпіонату. І чути з трибуни репліки, що, мовляв, «ми не в Луганську граємо» або «що ви коїте?», не дуже приємно. Хлопці цього не заслуговують. У тих матчах, які ми проводили раніше, як і сьогодні, гравці старалися та віддавали всю душу грі. Сподіваюся, вболівальники зрозуміють це та будуть нас підтримувати.

- Давайте забудемо про цю нічию та будемо дивитися далі. Вся футбольна Україна бажає «Динамо» успіху в четвер у матчі з «Фіорентиною». Щоб вона не відвернулася від команди, як це сталося сьогодні.

- Дякую!

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер