Сергій РЕБРОВ: «Сподіваюся, ми витримаємо цей іспит та будемо йти далі»

Сергій РЕБРОВ: «Сподіваюся, ми витримаємо цей іспит та будемо йти далі»

- Думаю, що вся команда погано зіграла в обороні. Звичайно, дуже прикро й для нас, й вболівальників програвати. Але у нас є дві домашні гри, й усе ще попереду. Життя триває, й потрібно набирати очки в наступних іграх.

- Що з Беландою?

- Коли він залишав поле, мені сказали, що там травма. Але вийшовши з поля, він сказав, що все гаразд і він готовий повертатися. Утім, його замінили не через травму, а через те, що потрібно було посилювати атакуючу лінію та випускати Теодорчика.

- Прокоментуйте поведінку Беланди та Ленса, які довго залишали поле під час замін, а також Мігеля, який повільно повертався до оборони, коли суперник виходив майже віч-на-віч…

- Що мені коментувати? Обов’язково поговоримо з футболістами, але зараз нічого сказати не можу. Коли в команді все добре, то й у всьому іншому все супер. Але саме через проблеми й перевіряється команда. Сподіваюся, ми витримаємо цей іспит та будемо йти далі.

- Прокоментуйте заміни, які ви зробили…

- Звичайно, логічно було випускати другого нападника, аби підсилити атаку, але цього зробити не вдалося. Ленс був бляклою тінню себе самого в попередніх іграх. Сподівалися на його швидкість, і в деяких моментах він її показував, але цього недостатньо, аби подолати цю оборону. Стосовно Мігеля, то ми намагалися випустити креативного гравця, адже рахунок був 0:2 й ми мали атакувати. У нього дуже хороший перший пас, тому й випускали на поле. Ще раз кажу, зараз я не хочу нікого звинувачувати, дійсно програла вся команда, відверто погано зігравши в обороні, а в атаці не було тієї свіжості. Будемо розбиратися.

- Є таке твердження, що програти навіть корисно, аби потім надолужити втрачене…

- Я це саме сказав гравцям. Коли ми зіграли внічию з «Олімпіком» у чемпіонаті, всі казали, що немає команди. Після того матчу команда зібралася та показувала якісний футбол. Напевно, для гравців іноді потрібне ось таке потрясіння, аби вони зрозуміли, що поки що нічого не досягли.

- Ви не міняли Бурду, тому що думали, що на полі були гравці гірші за нього, чи для того, аби не травмувати психіку молодого гравця, який міг не так сприйняти цю заміну?

- На жаль, у нас немає лівого захисника такого рівня, як нам потрібен. На жаль, Макаренко отримав травму, й повноцінно замінити його ми не можемо. Я вважаю, що Микита сьогодні віддав усі сили боротьбі. Він молодий хлопець, і я вважаю, що у нього є майбутнє. В подібних матчах, як із «Шахтарем» чи «Стяуа», перевіряється характер. Якби я мав креативного гравця із лівою ногою, я би його з радістю випустив.

- Ви сказали, що команді не вистачало свіжості команді в другому таймі. Можливо, причина у функціональному стані гравців?

- По-перше, ми сьогодні грали з хорошою командою, яка знала, як виходити в атаку та як оборонятися. Як на мене, гравці «Ольборга» показали дуже хорошу гру, оскільки мали хорошого подразника, чого, на жаль, не було в нас. Перед грою, в тренувальному процесі, я не бачив, щоб хтось із футболістів був утомленим. Мабуть, заслуга «Ольборга» в тому, що вони грали компактно та не дозволили нам нічого створити.

- Приймаючи рішення стосовно лівого захисника, чим керувалися на користь Бурди?

- Тим, що Бурда набагато корисніший у захисті. Мігель є більш креативним гравцем, який набагато корисніший у створенні. Ми грали на виїзді, й нам потрібно було захищатися. На мій погляд, із тим, що було в силах Микити, він упорався добре.

Юрій Вишневський з Ольборгу

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер